Άλλα 67 εκατ ένταξη έργων στο “Αντώνης Τρίτσης”

Share:

Συνεχίζεται η επιτάχυνση εντάξεων έργων στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών. Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης, εντάσσονται προς χρηματοδότηση στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έργα συνολικού ύψους 66.999.057,95 ευρώ.

Συγκεκριμένα, εντάσσονται συνολικά είκοσι οκτώ (28) πράξεις που αφορούν, μεταξύ άλλων:
Δώδεκα (12) έργα συνολικού προϋπολογισμού 40,17 εκατ. ευρώ στον άξονα προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών», όπως το έργο για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Κιλελέρ, ύψους 9,95 εκατ. ευρώ, καθώς και το έργο για τη βελτίωση της βατότητας του αγροτικού οδικού δικτύου του Δήμου Δοξάτου Δράμας, ύψους 6,12 εκατ. ευρώ.

Δέκα (10) έργα συνολικού προϋπολογισμού 26,23 εκατ. ευρώ στον άξονα προτεραιότητας «Περιβάλλον», όπως το έργο για την εγκατάσταση ευφυών συστημάτων διαχείρισης ενέργειας στα δίκτυα πόσιμου νερού της ΔΕΥΑ Ρόδου, καθώς και τα έργα για τις υποδομές ηλεκτροκίνησης (ηλεκτρικά οχήματα – σταθμοί φόρτισης) του Δήμου Θήρας και του Δήμου Μυτιλήνης, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και 1,785 εκατ. ευρώ, αντιστοίχως.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, δήλωσε: «Επιταχύνουμε την υλοποίηση του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”, εντάσσοντας συνεχώς νέα έργα που συμβάλλουν στην ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας».

The post Άλλα 67 εκατ ένταξη έργων στο “Αντώνης Τρίτσης” first appeared on My-OTA.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ανασκόπηση των σημαντικότερων Αυτοδιοικητικών ειδήσεων της εβδομάδα 31/5-6/6/21

Next Article

Στην « ψηφιακή» εποχή και η ελεγχόμενη στάθμευση στο Ηράκλειο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Σε λειτουργία πρόκειται να τεθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες το…