Ανακοίνωση του Δήμου Μαραθώνος για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη

Share:

Σήμερα, 2 Σεπτεμβρίου 2021, έφυγε από την ζωή ο Μεγάλος Έλληνας Μίκης Θεοδωράκης, όντας ήδη αθάνατος στη συλλογική μας μνήμη, τόσο για το σπουδαίο και αξεπέραστο μουσικό του έργο που μας άφησε ως παρακαταθήκη, όσο και για τους πολιτικούς και κοινωνικούς του αγώνες.

Τεράστιος δημιουργός, εμπνευστής, και αγωνιστής, αποτέλεσε και θα αποτελεί για πάντα ένα σημαντικότατο κομμάτι της ιστορίας και του πολιτισμού της χώρας που από σήμερα είναι φτωχότερη.

Ο Δήμος Μαραθώνος συμμετέχοντας στο τριήμερο εθνικό πένθος που κήρυξε ο Πρωθυπουργός, αναρτά μεσίστιες τις σημαίες στα δημοτικά του καταστήματα.

Ως εκ τούτου, η θεατρική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας» που ήταν προγραμματισμένη για απόψε Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στη Νέα Μάκρη, η συναυλία του Γεράσιμου Ανδρεάτου για την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στη Παραλία Μαραθώνα και η θεατρική παράσταση «Μήδεια» για το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στη Νέα Μάκρη, ακυρώνονται.

Μοιραστείτε το


Πηγή

The post Ανακοίνωση του Δήμου Μαραθώνος για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Τριήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη

Next Article

Τριήμερη αναβολή εκδηλώσεων του Δήμου Καλλιθέας, λόγω συμμετοχής στο εθνικό πένθος για το θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ο Δήμος Καλλιθέας, συμμετέχοντας στο τριήμερο εθνικό πένθος που κήρυξε…