Αναρτήθηκε το 43ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού “πρΟΤΑση”

Share:

Το 43ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού “πρΟΤΑση” είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.diaplous-autodioikisi.gr

Με το νέο τεύχος το περιοδικό εισέρχεται στον όγδοο χρόνο έκδοσής του και ευελπιστεί να συνεχίσει να αποτελεί και τα επόμενα χρόνια το βήμα της ελεύθερης και δημιουργικής έκφρασης των υπαλλήλων του δημοσίου σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της διοίκησης και της αυτοδιοίκησης.

Το παρόν τεύχος αναδεικνύει και συμπυκνώνει το σκοπό έκδοσης του περιοδικού: υπάλληλοι από Αποκεντρωμένη Διοίκηση και Δήμο παρουσιάζουν τις θέσεις και τις απόψεις τους σε διοικητικά θέματα καθημερινού εργασιακού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Νικόλαος Ευθυμιάδης υπάλληλος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης (Τμήμα Διοικητικού Οικονομικού Νομού Πιερίας) αναπτύσσει το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα της εποπτείας των ΟΤΑ μέσω αποκεντρωμένων μονάδων ή μέσω Ανεξάρτητων Αρχών και η κα Ελένη Κ. Χονδροπούλου υπάλληλος της ίδιας Αποκεντρωμένης Διοίκησης (Τμήμα Διοικητικού Οικονομικού Νομού Κιλκίς) παρουσιάζει τη χρονολογική εξέλιξη της οικονομικής κρίσης των ετών 2010- 2011 στην Ελλάδα.

Επίσης, ο κ. Αθανάσιος Λατσίνογλου, Διευθυντής Περιβάλλοντος Δήμου Δοξάτου, καταγράφει με λεπτομέρεια την αρμοδιότητα αστυνόμευσης και καθαρισμού χειμάρρων και το άρθρο αποτελεί κείμενο αναφοράς για την άσκηση της συγκεκριμένης αρμοδιότητας.

Ακολούθως, στο τρέχον τεύχος του περιοδικού, παρουσιάζονται η υπ’ αριθμ. 822/2022 απόφαση του ΣτΕ, αναφορικά με το εύρος και το αντικείμενο ρύθμισης των τοπικών κανονιστικών αποφάσεων, καθώς και η υπ’ αριθμ. 1548/ 2021 απόφαση του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, αναφορικά με τη μοριοδότηση του χρόνου εμπειρίας για την πρόσληψη προσωπικού στο πρόγραμμα “Βοήθεια Στο Σπίτι”.

Το τεύχος κλείνει με την παράθεση δύο εγκύκλιων οδηγιών, αναφορικά με τη διενέργεια της αξιολόγησης του προσωπικού του δημοσίου και το τρόπο εφαρμογής του νέου κλαδολόγιου- προσοντολόγιου.

Θυμίζουμε ότι εκδότης του περιοδικού είναι ο Κίμων Σιδηρόπουλος υπάλληλος του Υπουργείου Εσωτερικών

The post Αναρτήθηκε το 43ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού “πρΟΤΑση” first appeared on My-OTA.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ο Ντάνι Άλβες διοργανώνει ποδοσφαιρικούς αγώνες στη φυλακή

Next Article

Περιφέρεια Αττικής: 11 και 7 Αλήθειες για την Ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου και το ψήφισμα των Δήμων Μοσχάτου – Ταύρου και Καλλιθέας

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
  Απαντήσεις δίνει η Περιφέρεια Αττικής στο Ομόφωνο ψήφισμα των…