Από την Ανατολική Μάνη στο Κόβεντρι οι μικροί ποδοσφαιριστές

Share:

Μια καλή προακτική και μοναδική εμεπιρία για τα παιδιά:

Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης στηρίζει τα Μανιατόπουλα τα οποία πρόκειται να συμμετάσχουν στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες (ICG), που θα διεξαχθούν το διάστημα 11 με 17 Αυγούστου 2022 στο Κόβεντρι της Μεγάλης Βρετανίας.
Δεν είναι πρώτη φορά που παιδιά του Δήμου συμμετέχουν στους εν λόγω παγκόσμιους αγώνες ενώ κατά το παρελθόν έχουν επιστρέψει με μεγάλες διακρίσεις. Συγκεκριμένα το 2019 η ομάδα ποδοσφαίρου κατέκτησε στην Ούφα της Ρωσίας τη 2η θέση, κάνοντάς τους Μανιάτες υπερήφανους.

Ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Ανδρεάκος ευχήθηκε στους μικρούς αθλητές καλή επιτυχία και να γυρίσουν με όμορφες εμπειρίες ανεξαρτήτως επιδόσεων και διακρίσεων.
Η φετινή Μανιάτικη αποστολή αποτελείται από τους αθλητές: Παπαδάκο Δημήτρη, Κοτσιφάκο Δημήτρη, Δεμοιράκου Κυριακή, Μπουτεράκου Αλίκη, Φραγκιά Αναστάσιο, Πουλικάλο Πέτρο, Μαλλή Γιώργο, Μαλλή Άγγελο, Πρόκο Ιωάννη, Πετράκη Ευάγγελο, Ανδριανό Κυριάκο και Πιτσινίνιαγκα Δημήτρη και τους προπονητές: Παραή – Κολοκούρη Γιωργία, Μαχαίρα Ιωάννη και Τζανετάκο Χαρίλη.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν ακόμη ως εκπρόσωπος του Δήμου Ανατολικής Μάνης ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Καπασούρης – Σεψάκος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού κ. Λεωνίδας Πουλικάκος ενώ υπεύθυνος της αποστολής έχει οριστεί ο κ. Πουλικόγιαννης Σωτήρης.

The post Από την Ανατολική Μάνη στο Κόβεντρι οι μικροί ποδοσφαιριστές first appeared on My-OTA.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Υψηλές επιδόσεις ανακύκλωσης από τους πολίτες των νησιών της Αττικής

Next Article

Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών στον Πειραιά

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
H εκπόνηση Στρατηγικού Σχεδίου Μεταφορών Πειραιά υπεγράφη χθες, από τον…