Αυξημένη έκκριση ιικού φορτίου στα λύματα της Κατερίνης | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Share:

Αυξημένη  έκκριση ιικού φορτίου στα λύματα της Κατερίνηςκαταγράφειη τρέχουσα έκθεση συμπερασμάτων από την ανάλυση δειγμάτων που έλαβε από το Βιολογικό Καθαρισμό Κατερίνης, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Εργαστήριο Φαρμακολογίας Τμήμα Φαρμακευτικής – Εργαστήρια Βιολογίας Ανάπτυξης και Γενικής Μικροβιολογίας, Τμήμα Βιολογίας).

Η συγκεκριμένη εικόνα αφορά ημερομηνία παραλαβής δειγμάτων: 05/07/2021 και ημερομηνίες δειγματοληψίας: 29/06/2021 – 02/07/2021, ενώ κάνει λόγο για «θετικότητα ως προς την παρουσία του ιού SARS-CoV-2».

Υπενθυμίζεται, ότι, οι αναλύσεις στα λύματα του Βιολογικού Καθαρισμού ξεκίνησαν από τις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη και διενεργούνται με πρωτοβουλία του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΔΙΠΑΕ, που εδρεύει στην πόλη μας, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, τον Δήμο Κατερίνης και τη ΔΕΥΑΚ.


Πηγή

The post Αυξημένη έκκριση ιικού φορτίου στα λύματα της Κατερίνης | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Το καυστικό σκίτσο των εργαζομένων για τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων (φωτο)

Next Article

Προαστιακός: Εξετάζεται η διπλή σύνδεση Ραφήνας με Παλλήνη και Αεροδρόμιο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Την διπλή επέκταση του Προαστιακού Σιδηρόδρομου προς Ραφήνα εξετάζει η…