Βράβευση των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Παλαιού Φαλήρου στο Θεσμό Bravo Sustainability Dialogue and Awards 2021! – Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Share:

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, συμμετείχε στην Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo Sustainability Week 2021, τον κορυφαίο θεσμό που διοργανώνεται από το Qualitynet Foundation και όπου προβάλλονται και αξιολογούνται από ειδικούς και επιστήμονες,  πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται από οργανισμούς και φορείς,  για την υποστήριξη ενός βιώσιμου μέλλοντος!

Ειδικότερα,  ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου  συμμετείχε σε αυτή την κορυφαία και αναγνωρισμένη διαδικασία, συμβάλλοντας στον εθνικό διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στην Ελλάδα, στον πυλώνα Κοινωνία , ενώ μέσω του διαλόγου με τις επιτροπές αξιολόγησης και με ένα σύνολο 14.380 Ενεργών  Πολιτών, διακρίθηκε  με την δράση :

«Τα βιβλία έρχονται σπίτι σας»

Η Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo Sustainability Week 2021 είναι το ετήσιο ραντεβού όλων των υπεύθυνων οργανισμών, που αναπτύσσουν πρωτοβουλίες  που υποστηρίζουν τη μετάβαση μας σε ένα βιώσιμο μέλλον καθώς και των Ενεργών Πολιτών που συμμετέχουν και συμβάλλουν στην επιτυχία και εξέλιξη των πρωτοβουλιών που διαμορφώνουν τη Δημιουργία της Ελλάδας του Αύριο.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος ευχαριστεί τους 3582 Ενεργούς Πολίτες που μπήκαν στην διαδικασία της ψηφοφορίας και της υψηλής βαθμολόγησης της δράσης,  ενώ το Βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του Δήμου,  η υπεύθυνη Δημοτικών Βιβλιοθηκών και υπεύθυνη για την λειτουργία του  προγράμματος, Δημοτική σύμβουλος Μαίρη Τρύφων.


Πηγή
Author: Ευάγγελος Ρίζος

The post Βράβευση των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Παλαιού Φαλήρου στο Θεσμό Bravo Sustainability Dialogue and Awards 2021! – Δήμος Παλαιού Φαλήρου appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Νέο σχολικό περιβάλλον δημιούργησε στο 7ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων ο Δήμος Φυλής – Δήμος Φυλής

Next Article

Στήριξη μικρομεσαίων κατασκευαστικών από την Κομισιόν με 30 εκατ. ευρώ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Το «πράσινο φως» για τη στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων του κατασκευαστικού…