Γυναίκα δίνει το μπουφάν στο σκυλί της που έπρεπε να περιμένει έξω στο κρύο

Share:

Η Κριστίνα Χόλι και ο συνάδελφός της περίμεναν να πάρουν το λεωφορείο στο Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης όταν πέτυχαν ένα αξιολάτρευτο θέαμα – ένα σκυλί που έτρεχε για μερικές δουλειές με τη μαμά του.

Η μαμά του σκύλου ετοιμάζεται να πάει στο ταχυδρομείο, αλλά δυστυχώς, δεν μπορούσε να πάρει το κουτάβι μαζί της. Έτσι έκανε ό, τι θα έκανε κάθε μαμά-σκύλου και τον έδεσε προσεκτικά στο δέντρο έξω, αλλά αυτό που συνέβη στη συνέχεια ζεσταίνει τις καρδιές όλων που παρακολουθούν. Χωρίς δεύτερη σκέψη, έριξε το παλτό της και το έβαλε πάνω από το σκυλί.Στη συνέχεια έκλεισε το παλτό και σιγουρεύτηκε ότι ήταν τυλιγμένο με ασφάλεια και άνεση στο ζεστό μπουφάν.

«Είχε πολύ κρύο και άνεμο. Παρατήρησα ότι έτρεμε. Αμέσως έβγαλε το σακάκι της και κάλυψε το σκυλί καθώς καθόταν. Πίστεψε ότι θα το βγάλει, έτσι έκλεισε και το φερμουάρ», είπε η Xόλι.

Το σκυλάκι καθόταν ακίνητο καθώς η μαμά του τύλιγε το σακάκι της γύρω του και φαινόταν τόσο ενθουσιασμένο που φορούσε κάτι τόσο άνετο. Ήταν σαφές ότι αυτή η γυναίκα θα έπαιρνε μαζί της τον γούνινο φίλο της, αν μπορούσε, αλλά καθώς δεν της επιτρεπόταν, ήθελε να βεβαιωθεί ότι ήταν όσο το δυνατόν πιο άνετος προς το παρόν.Το αξιολάτρευτο κουτάβι ήταν το κέντρο της προσοχής ενώ καθόταν υπομονετικά στο πεζοδρόμιο, οι άνθρωποι απλά δεν μπορούσαν να αντισταθούν σταματώντας να τραβήξουν μια φωτογραφία ή να κάνουν ένα σχόλιο.

Τελικά, το λεωφορείο της Χόλι έφτασε στη στάση της και ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει το σκυλί που φορούσε με υπερηφάνεια το παλτό της μαμάς του.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

The post Γυναίκα δίνει το μπουφάν στο σκυλί της που έπρεπε να περιμένει έξω στο κρύο appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου (e-παράβολο) και από κινητά

Next Article

Εγκρίθηκαν δύο νέα 5άστερα ξενοδοχεία σε Ζάκυνθο και Κω

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Δύο νέα επενδυτικά σχέδια για νέα πολυτελή ξενοδοχεία σε Ζάκυνθο…