Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Καθαρίζουν τις γειτονιές τους και φροντίζουν το περιβάλλον

Share:

Στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, διοργάνωσε την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 εκστρατεία φροντίδας του αστικού περιβάλλοντος. Η εκστρατεία αυτή αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά εκστρατεία, μετά τον εθελοντικό καθαρισμό της περιοχής ΠΑΝΘΕΟΝ.

Πολλοί μικροί και μεγάλοι εθελοντές, υπάλληλοι εθελοντές, η ομάδα «ΔΡΑΣΗ», οι σύλλογοι Ποντίων, Κρητών, «Οδυσσέας», «Αθλητική ένωση δυτικής Αττικής», κάτοικοι από όλες τις γειτονιές, δήλωσαν από τις 8.30 το πρωί το παρόν, στο σημείο συνάντησης που ήταν το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής «Ελένη Φωκά».

Οι συμμετέχοντες, με απίθανη όρεξη και ζήλο, τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο, την ημέρα Περιβάλλοντος και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, παίρνοντας σκούπες, φαράσια, σακούλες, τσουγκράνες του δήμου, προχώρησαν στον καθαρισμό και την περιποίηση του περιβάλλοντος χώρου και την ευρύτερη περιοχή των προσφυγικών πολυκατοικιών. Ο δήμος επίσης, συνέβαλε με πλυστικά, γκρέιντερ, σκαπτικά και φορτηγά.

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Καθαρίζουν τις γειτονιές - Φροντίζουν το περιβάλλον

Η δράση είχε στόχο στην ανάδειξη της αξίας των δημόσιων χώρων ως καταφύγιων αναψυχής και χαλάρωσης. Έγινε καθαρισμός, απολυμάνσεις, απομάκρυνση ογκωδών και άχρηστων αντικειμένων, η περιοχή έλαμψε ενώ οι κάτοικοι εκτιμώντας τον κόπο που καταβάλλουν οι υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας, παρακινήθηκαν ώστε να είναι στο εξής περισσότερο προσεκτικοί.

Ο δήμος, στήνοντας ένα μικρό περίπτερο στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, προέβλεψε ώστε να υπάρχουν όλα τα απαραίτητα είδη για την ασφάλεια των συμμετεχόντων όπως γάντια, μάσκες, απινιδωτής, φαρμακείο κ.α. και για την ανακούφισή τους, τους παρείχε ένα μικρό γεύμα, χυμούς και νερά.

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!


Πηγή
Author: Chrisa Sarantopoulou

The post Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Καθαρίζουν τις γειτονιές τους και φροντίζουν το περιβάλλον appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Καθαρίζουν τις γειτονιές τους και φροντίζουν το περιβάλλον

Next Article

[INFOGRAPHIC] Τα 6 μεγάλα έργα υποδομών του Πειραιά

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Τα 6 μεγάλα έργα υποδομών στον Πειραιά – Πηγή: Υπουργείο…