Δήμος Λαυρεωτικής – Συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ

Share:

Το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Νοεμβρίου 2021 ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Πρόεδρος της ΔΑΝΕΤΑΛ Χαράλαμπος Ζαγουρής συναντήθηκαν με το Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η πορεία  των προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο στο Δήμο Λαυρεωτικής, στη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Ακινήτων Λαυρεωτικής (ΔΑΝΕΤΑΛ Α.Ε.) και στα Νομικά Πρόσωπα. Επιπλέον, αναφέρθηκαν τρόποι για την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση της συνεργασίας του ΟΑΕΔ με το Δήμο.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς δήλωσε σχετικά: «Η ανάσχεση της ανεργίας και η ενίσχυση της απασχόλησης στο Δήμο μας αποτελούν για μας βασική προτεραιότητα. Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα σε προγράμματα απασχόλησης που απευθύνονται σε ΑμεΑ και στο πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων ηλικίας 55-67 που υλοποιείται ήδη στο Δήμο μας δίνοντας τη δυνατότητα σε συμπολίτες μας να εργαστούν ώστε να συμπληρώσουν τα συντάξιμα χρόνια. Στόχος μας είναι όλοι οι συμπολίτες μας που βρίσκονται σε μακροχρόνια ανεργία και έχουν λίγα υπολειπόμενα χρόνια να καταφέρουν να βγουν στη σύνταξη. Ευχαριστούμε τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κο Πρωτοψάλτη για την άριστη συνεργασία και υποστήριξη των προσπαθειών του Δήμου Λαυρεωτικής να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που προσφέρονται μέσα από τα προγράμματα απασχόλησης.»

 


Πηγή

The post Δήμος Λαυρεωτικής – Συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Νέο σποτ από το Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας για τις πλημμύρες: “Προετοιμαζόμαστε – Ενημερωνόμαστε

Next Article

Τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ πιστοποίησε η TÜV Hellas (TÜV Nord)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Sponsored Content Τις εταιρείες του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ενός εκ των…