Δήμος Νέας Σμύρνης: Συνεχείς αποστολές βοήθειας στους πληγέντες

Share:

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, μετά την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων και προσωπικής υγιεινής στους πυρόπληκτους του Νομού Αττικής και της Βόρειας Εύβοιας πραγματοποίησε νέα αποστολή. 

Τα είδη που προσφέρθηκαν συγκεντρώθηκαν στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου μετά από προσφορές απλών πολιτών, Συλλόγων και Φορέων της πόλης και εστάλησαν στο Δήμο Καρύστου.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης Παναγιώτης Γιατζίδης δήλωσε: «Άμεση και συγκινητική υπήρξε η προσφορά πολιτών, Συλλόγων και Φορέων για τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Δείξαμε στους πληγέντες ότι είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό τους με κάθε δυνατό τρόπο. Η αγάπη, η στήριξη, η αλληλεγγύη και η εθελοντική προσφορά όλων μας, δίνει δύναμη στους πυρόπληκτους να αντιμετωπίσουν με αισιοδοξία το μέλλον. Ο Δήμος Νέας Σμύρνης θα είναι πάντα στο πλευρό τους».Όμως ακόμη μια κοινωνική πρωτοβουλία του δήμου Νέας Σμύρνης με σκοπό την συγκέντρωση σχολικών ειδών προκειμένου να μοιραστούν σε παιδιά που αδυνατούν να τα προμηθευτούν, παίρνει τα εύσημα της κοινής γνώμης. H Κοινωνική Υπηρεσία λοιπόν του Δήμου Νέας Σμύρνης πραγματοποιεί δράση με τίτλο «Πάμε Σχολείο!», συγκεντρώνοντας σχολικά είδη από την έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και ώρες 09.00-13.00.

Σημείο συλλογής είναι το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Νέας Σμύρνης (Ελ. Βενιζέλου 14, ισόγειο, τηλ.2132025818). Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνονται: σχολικές τσάντες, κασετίνες, μολύβια, στυλό, χαρτικά, τετράδια, γόμες, μαρκαδόροι, χάρακες, μπογιές και ό,τι άλλο χρειάζεται ένας μαθητής.

Τα σχολικά είδη που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία σε παιδιά που τα χρειάζονται.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα υπέροχο κόσμημα «ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» σας περιμένει!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

The post Δήμος Νέας Σμύρνης: Συνεχείς αποστολές βοήθειας στους πληγέντες appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ανακάλυψε πως ο συνάδελφος της ήταν το πρόωρο μωρό που φρόντισε πριν από 28 χρόνια

Next Article

Μετά την Κρήτη, η Hilton επεκτείνεται και στη Σαντορίνη – Στα σκαριά νέο 5άστερο ξενοδοχείο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Μετά την πρόσφατη κάθοδο της Hilton στην ξενοδοχειακή αγορά της…