Δεκάδες αιμοδότες συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ωραιοκάστρου

Share:

Δεκάδες αιμοδότες συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ωραιοκάστρου

Δεκάδες αιμοδότες συμμετείχαν στη νέα εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου το πρωί της Κυριακής, 12 Σεπτεμβρίου 2021, σε συνεργασία με το «Θεαγένειο» Νοσοκομείο και τον Σύλλογο Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ερωτόκριτος». Έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης και ευθύνης, προσφέροντας αίμα για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

aimodosia oraiokastro 4

aimodosia oraiokastro 4

Η αιμοδοσία διοργανώθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου και υλοποιήθηκε με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον Covid-19 από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» στις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου.

aimodosia oraiokastro 1

aimodosia oraiokastro 1

«Εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που απευθύναμε και συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώσαμε. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια γιατί καταφέρνουμε να ενισχύουμε τις τράπεζες αίματος ειδικά αυτή την περίοδο που λόγω του Covid-19 οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες», τόνισε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

aimodosia oraiokastro 2

aimodosia oraiokastro 2

Η κ. Ζάπρα εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες της προς τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου «Θεαγένειο» για την επιτυχή υλοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας και το Σύλλογο Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ερωτόκριτος» για την συμμετοχή των μελών του.

aimodosia oraiokastro 3

aimodosia oraiokastro 3


Πηγή

The post Δεκάδες αιμοδότες συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ωραιοκάστρου appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Εκδήλωση στα Βούναινα για τη Μικρασιατική Καταστροφή

Next Article

Σκρέκας: Απαραίτητη η αναβάθμιση του δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Την ανάγκη αναβάθμισης του ενεργειακού δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας της…