Δράσεις κοινωνικής προσφοράς από το ΓΕΛ Ν. Μουδανιών – Δήμος Νέας Προποντίδας

Share:

Μεγάλη ποσότητα πλαστικών πωμάτων (καπακιών) συγκέντρωσαν και παρέδωσαν στον Δήμο οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Ν. Μουδανιών συμβάλλοντας στο πρόγραμμα ανακύκλωσης, που υλοποιεί ο Δήμος, το οποίο πέρα από τα περιβαλλοντικά οφέλη θα οδηγήσει στην απόκτηση αναπηρικών αμαξίδιων, για συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα. Ταυτόχρονα στο πλαίσιο και του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος πραγματοποίησαν φύτευση δέντρων, που τους προμήθευσε ο Δήμος.

“Μόνο χαρούμενοι μπορούμε να νιώθουμε, όταν βλέπουμε να ευαισθητοποιούνται τα νέα παιδιά. Είναι σημαντικό να ενεργοποιούνται, να προσφέρουν εθελοντικά και να έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα κοινωνικής προσφοράς.

Εμείς και θέλουμε και ενθαρρύνουμε τέτοιου είδους προσπάθειες, γι’ αυτό και είμαστε στη διάθεση των σχολείων μας. Περιμένουμε περαιτέρω ενεργοποίηση, περαιτέρω συνεργασία. Συγχαίρω τα παιδιά του ΓΕΛ Ν. Μουδανιών αλλά και τους καθηγητές τους, που τους στηρίζουν και τους κατευθύνουν σωστά” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.


Πηγή

The post Δράσεις κοινωνικής προσφοράς από το ΓΕΛ Ν. Μουδανιών – Δήμος Νέας Προποντίδας appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Οι ημερομηνίες λήξης τροφίμων δεν είναι σωστές -Δείτε πώς θα το καταλάβετε

Next Article

Άρση lockdown: Τι αλλάζει από το Σάββατο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Το «πράσινο φως» να δοθούν κι άλλες ανάσες ελευθερίας, άναψαν…