Δυναμική επέμβαση του Δήμου Φυλής για την κατάσβεση πυρκαγιάς κοντά στο γήπεδο του Θρασύβουλου – Δήμος Φυλής

Share:

Δυναμική επέμβαση του Δήμου Φυλής για την κατάσβεση πυρκαγιάς κοντά στο γήπεδο του Θρασύβουλου – Δήμος Φυλής

Γραμμή Δημότη: 15691

Άμεση και αποφασιστική ήταν η αντίδραση της Πυροσβεστικής, του Συνδέσμου Πάρνηθας (ΣΥΝ.ΠΑ) και του Δήμου Φυλής, για την αντιμετώπιση πυρκαγιάς που ξέσπασε, το πρωί της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου 2021, κοντά στο γήπεδο του Θρασύβουλου, στην πρώτη στροφή του δρόμου Φυλής-Ασπροπύργου.


Επιτόπου έφτασαν δύο ελικόπτερα, ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και του Δήμου με επικεφαλής το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Οικονομάκη.

Παρόντες, επίσης, η Αντιδήμαρχος Ελένη Λιάκου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Διονύσης Βλάχος, ο συνεργάτης του Δημάρχου Γιάννης Λιάκος και ο Σταύρος Κατσίλας. Αξίζει να αναφερθεί ότι και τον περασμένο μήνα ξέσπασε πυρκαγιά στο συγκεκριμένο σημείο, όπως κι αρκετές φορές στο παρελθόν, γεγονός που έχει προβληματίσει το Δήμο και τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο Δήμος Φυλής συνεχίζει να βρίσκεται σε επαγρύπνηση και συστήνει στους συνδημότες μας να είναι προσεκτικοί, λόγω των καιρικών συνθηκών που ευνοούν την πρόκληση πυρκαγιάς.

Please ensure Javascript is enabled for purposes of

website accessibility

Ψηφιακή Εργαλειοθήκη


Πηγή

The post Δυναμική επέμβαση του Δήμου Φυλής για την κατάσβεση πυρκαγιάς κοντά στο γήπεδο του Θρασύβουλου – Δήμος Φυλής appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ποιες είναι οι ώρες κοινής ησυχίας κατά την χειμερινή περίοδο 2021-2022

Next Article

Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο στην Κατερίνη – ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο στην Κατερίνη – ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Skip to…