Δωρεάν rapid test από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Share:

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης δωρεάν rapid test στους επιχειρηματίες και επαγγελματίες του νομού Αττικής, στους εργαζόμενους τους καθώς και στα μέλη των οικογενειών τους.

Η δράση αυτή στοχεύει στην τόνωση της επιχειρηματικότητας, αφού συμβάλει στη μείωση της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Οι ενδιαφερόμενοι όπως παραπάνω αναφέρονται μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα www.eea.gr και να επιλέγουν ένα από τα τέσσερα σημεία του νομού Αττικής όπου υπάρχουν κινητές μονάδες στελεχωμένες από ιατρούς, νοσηλευτές και ψυχολόγους του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Το επιστημονικό αυτό προσωπικό είναι εξειδικευμένο στο συγκεκριμένο αντικείμενο της επιδημιολογικής έρευνας. Όσοι βρεθούν θετικοί πραγματοποιείται αμέσως μοριακό test.

H ανοιχτή αγορά αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο αυτής της ενέργειας.

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!

Ομάδα Best News

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.


Πηγή
Author: Ομάδα Best News

The post Δωρεάν rapid test από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΟΜΑ «Τα παιδιά των Ρομά εντάχθηκαν με επιτυχία στη μαθητική κοινότητα» – Διευθυντής 3ου Δημοτικού Γαστούνης: «Σπουδαίο το έργο του Κέντρου» – Δήμος Πηνειού

Next Article

Μεγάλος Περί-γελος και στην Πύργου- Κατακόλου- Παγκάκια παντού

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Τελικά ο δήμαρχος Αθηναίων φαίνεται πως αντέγραψε τα σχέδια του…