Εγκαινιάστηκε Δομής Σίτισης στο Δήμο Ιάσμου

Share:

Παρουσία του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστου Μέτιου, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της Δομής Σίτισης του Δήμου Ιάσμου. Παρόντες ήταν ακόμη ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ο Δήμαρχος Μύκης Ριτβάν Ντελή Χουσεΐν, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης ΑΜ-Θ Τζιχάν Ιμάμογλου, ο Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Δήμου Ιάσμου Μεχμέτ Μεχμέτ, η Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Δήμου Αρριανών Ρουκιέ Ριζγίτς, οι Αντιδήμαρχοι, Τοπικοί – Δημοτικοί Σύμβουλοι και υπάλληλοι του Δήμου Ιάσμου.
Πρόκειται για μια Δομή, η οποία μπορεί να καλύψει συνολικά έως 300 ωφελούμενους, ήδη λειτουργεί με διανομή γευμάτων σε 180 ωφελούμενους, ενώ ο αριθμός αυτός αναμένεται να φτάσει τους 235 από τις αρχές Ιουλίου.
Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, δήλωσε περήφανος για το έργο και το χαρακτήρισε ως το κορυφαίο της μέχρι τώρα θητείας τους: «Το όραμά μας έγινε πραγματικότητα. Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ για τη στήριξη του έργου με χρηματοδότηση 190.000€, καθώς και τους συμπολίτες μας, τις τοπικές επιχειρήσεις, των οποίων οι δωρεές ανέρχονται σε 35.000 €. Ως Δήμος Ιάσμου, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θα συνεχίσουμε να δίνουμε χέρι βοήθειας στους άπορους, οικονομικά αδύναμους συνδημότες μας».
Η υποδοχή των προσκεκλημένων έγινε με ανοικτό μπουφέ, που συνοδεούταν από γεύματα της Δομής Σίτισης.

The post Εγκαινιάστηκε Δομής Σίτισης στο Δήμο Ιάσμου first appeared on My-OTA.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Σύνταξη πριν τα 67: Ποιοι εργαζόμενοι του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα μπορούν να πάρουν

Next Article

Μια νέα «όαση» πρασίνου στο Μεταξουργείο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Μέσα στον Ιούλιο ‘βλέπει’ η επιτροπή λοιμωξιολόγων την άρση περιορισμών…