Εκπαίδευση στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής της Δημοτικής Αστυνομίας Αιγάλεω

Share:

Ο Δήμος Αιγάλεω, με γνώμονα πάντα την βελτίωση των γνώσεων και των ικανοτήτων των υπαλλήλων του, προχώρησε μέσω της Πολιτικής Προστασίας και σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, σε εκπαίδευση της Δημοτικής Αστυνομίας στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής και συγκεκριμένα στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, την πνιγμονή από ξένο σώμα και τη θέση ανάνηψης.

Αντιλαμβανόμαστε την επιτακτική ανάγκη της εκπαίδευσης του προσωπικού του Δήμου και της απόκτησης πιστοποίησης, πέρα των τυπικών προσόντων που διαθέτουν καθώς η φύση της εργασίας τους, τους καθιστά αρκετές φορές πρώτους ανταποκριτές στην αντιμετώπιση ενός επείγοντος περιστατικού, πριν την παροχή νοσοκομειακής βοήθειας.

Την Εκπαίδευση παρακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Ανδρέας Λεωτσάκος, ο οποίος επισήμανε τη σπουδαιότητα κατάρτισης των εργαζόμενων στον Δημόσιο Τομέα σε γνώσεις και δεξιότητες προνοσοκομειακής φροντίδας αλλά και την ανάγκη ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών κάθε Δήμου για τη δημιουργία ενός δικτύου ενεργών πολιτών.
Ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Γιάννης Γκίκας, υπογράμμισε ότι, «σύντομα θα εκπαιδευτούν και άλλοι εργαζόμενοι του Δήμου μας που βρίσκονται σε Υπηρεσίες οι οποίες έρχονται σε επαφή καθημερινά με μεγάλο αριθμό πολιτών».

The post Εκπαίδευση στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής της Δημοτικής Αστυνομίας Αιγάλεω first appeared on My-OTA.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Προβολή του Αρχαιολογικού Μουσείου της Θήβας στο κέντρο της Αθήνας

Next Article

Ηλιούπολη: Αστυνομικός κρατούσε φυλακισμένη και εξέδιδε 19χρονη

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Φρίκη κρύβεται πίσω από την υπόθεση του αστυνομικού που συνελήφθη…