Ενημέρωση για το Πρόγραμμα THE GREEN CITY στην Αττική

Share:

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου και με την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για το Πρόγραμμα THE GREEN CITY την υπηρεσία του μεταφερόμενου «Πράσινου βαν» ανακύκλωσης το οποίο διατίθεται και στους 66 Δήμους από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΔΣΝΑ.
Οι κατηγορίες ανακύκλωσης που θα εξυπηρετεί το Πρόγραμμα THE GREEN CITY, μέσω του ειδικού Βαν το οποίο θα επισκέπτεται περιοδικά όλες τις γειτονιές της Περιφέρειας, είναι χαρτί/χαρτόνι, γυαλί, ηλεκτρονικός και ηλεκτρικός εξοπλισμός, μεταλλικά αντικείμενα, αλουμίνιο βρώσιμα έλαια και λίπη & λοιπά υλικά, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αντιπεριφερειάρχη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου καλωσόρισε τη δράση της Περιφέρειας Αττικής και την πρωτοβουλία του Γιώργου Πατούλη για μία πράσινη Αττική. Επιπλέον ενημερώθηκε από την κα Λ. Κεφαλογιάννη για το πρόγραμμα εντατικοποίησης καθαρισμών των Ρεμάτων της Περιφέρειας συμπεριλαμβανομένου και του Ρέματος Σαπφούς.

Στη συνάντηση ακόμη παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Στέφανος Τσιπουράκης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βαγγέλης Κάββαλος, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Ρένα Χαλιώτη, η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και επί θεμάτων Ισότητας των Φύλων Ελένη Λέκκα, ο Πρόεδρος ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, καθώς και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

The post Ενημέρωση για το Πρόγραμμα THE GREEN CITY στην Αττική first appeared on My-OTA.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Συνάντηση Δημάρχου Πύργου με τον καθηγητή Ευθύμη Λέκκα για τις πρώτες εκτιμήσεις των πληγεισών περιοχών

Next Article

Παγώνη: Νέο περιστατικό άρνησης διασωλήνωσης – Πότε γίνεται η εισαγγελική παρέμβαση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Νέο περιστατικό άρνησης ασθενούς με κορωνοϊό, αλλά και τον συγγενών…