Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο

Share:

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας υποδέχθηκε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη ο οποίος ξεναγήθηκε στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του ενεργειακά αναβαθμισμένου Δημοτικού Κολυμβητηρίου στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

Μαζί του ξεναγήθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Θανάσης Αυγερινός, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Νικόλαος Πέππας, η Περιφερειακή σύμβουλος και Εντεταλμένη Τεχνικών Έργων Αττικής κα. Ευρώπη Κοσμίδη ενώ παρόντες ήταν και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ Μανώλης Γεωργάτος και ο Πρόεδρος του ΔΣ Κώστας Τσίρκας.

Η ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου εξασφαλίζει την ενεργειακά αποδοτική, περιβαλλοντικά καθαρή και οικονομικά βιώσιμη λειτουργία του και πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο άθλησης και ψυχαγωγίας που επαναλειτουργεί μετά από πολλά χρόνια και από την πρώτη μέρα το αγκάλιασαν θερμά οι δημότες μας και όχι μόνο. Οι εγγραφές μικρών και μεγάλων συνεχίζονται.

«Με μεγάλη χαρά οι δημότες μας και όχι μόνο υποδέχτηκαν την επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου για την άθληση και την ψυχαγωγία τους. Μεταφέρω τις ευχαριστίες τους για την χρηματοδότηση της Περιφέρειας που συντέλεσε στην ενεργειακή του αναβάθμιση» δήλωσε ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας.

Μοιραστείτε το


Πηγή

The post Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

8χρονος παρηγορεί συνομήλικο του με αυτισμό την πρώτη μέρα του σχολείου

Next Article

Εθνικό Πάρκο κηρύχθηκε και επίσημα ο Όλυμπος

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Τη μέγιστη θεσμική και νομοθετική προστασία του Ολύμπου εξασφαλίζει η…