Επιχειρήσεις στο παραλιακό μέτωπο για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων – ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Share:

Στο παραλιακό μέτωπο και κυρίως στην Παραλία και την Ολυμπιακή Ακτή, εντοπίζονται τα προβλήματα, τα οποία προκάλεσαν αργά τη νύχτα ισχυρές βροχοπτώσεις στον Δήμο Κατερίνης. Ειδικότερα, ο όγκος του νερού στην παραλιακή ζώνη και πιο συγκεκριμένα στην Τ.Κ. Παραλίας και στην Ολυμπιακή ήταν ιδιαίτερα μεγάλος και σε συνδυασμό με τον υψηλό κυματισμό εμπόδιζαν την απρόσκοπτη ροή και αποφόρτιση των καναλιών προκαλώντας πλημμυρικά φαινόμενα στο οδικό παραλιακό δίκτυο. Προβλήματα καταγράφηκαν σε κανάλια στην περιοχή, καθώς και σε ισόγεια κτίσματα (οικίες, επιχειρήσεις).

Το αρμόδιο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, ο μηχανισμός και όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, επιχείρησαν όπου κρίθηκε απαραίτητο.

Η επιχειρησιακή δράση και επιφυλακή στην οποία από την πρώτη στιγμή έχει τεθεί ο Δήμος Κατερίνης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα  από την κακοκαιρία συνεχίζεται έως αυτή την ώρα.


Πηγή

The post Επιχειρήσεις στο παραλιακό μέτωπο για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων – ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους ξανά οι εκπαιδευτικοί – Κλειστά σήμερα τα σχολεία (φωτο)

Next Article

Έφτιαξε σπίτι που περιστρέφεται, ώστε η σύζυγός του να απολαμβάνει διαφορετική θέα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Θέλοντας να ικανοποιήσει τη σύζυγό του, που ήθελε να βλέπει…