Ζωντανά στην εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ της ΕΡΤ 1 η Χασιά την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου – Δήμος Φυλής

Share:

Ζωντανά στην εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ της ΕΡΤ 1 η Χασιά την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου – Δήμος Φυλής

Γραμμή Δημότη: 15691

Ζωντανά από τη Δημοτική Ενότητα Φυλής θα προβληθεί το πρωί της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου 2021 η καθημερινή εκπομπή “Συνδέσεις” που στο νέο Πρόγραμμα της ΕΡΤ 1 παρουσιάζουν από Δευτέρα ως Παρασκευή 09:15 – 12:00 ο Κώστας Παπαχλιμίντζος και η Χριστίνα Βίδου.


Μέσα από την ποικίλης ύλης εκπομπή της ΕΡΤ 1 θα προβληθούν τα αξιοθέατα της Χασιάς που σε απόσταση μόλις 14 χιλιομέτρων από την Αθήνα, αποτελεί μοναδικό προορισμό.

«Η προβολή του τόπου μας είναι πάντα ευπρόσδεκτη καθώς στόχος μας είναι η Φυλή να γίνει ευρύτερα γνωστή και να αποτελέσει σημείο αναφοράς , θρησκευτικού, αρχαιολογικού , φυσιολατρικού, αθλητικού και γαστριμαργικού τουρισμού» τονίζει σχετικά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Μείνετε συντονισμένοι!

Please ensure Javascript is enabled for purposes of

website accessibility

Ψηφιακή Εργαλειοθήκη


Πηγή

The post Ζωντανά στην εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ της ΕΡΤ 1 η Χασιά την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου – Δήμος Φυλής appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Αυτό που δεν τόλμησε ο Παπαστεργίου, έκανε ο Πατούλης

Next Article

Αριθμός απόφασης 43-21 – Θέμα: Περί έγκρισης δαπανών πάγιας προκαταβολής Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων έτους 2021(δεύτερη αποκατάσταση Δ.Ε. Οθωνών). – Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης πήραν τα ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής…