Ηλεκτρονικές αιτήσεις μέχρι τις 19/9 για δύο θέσεις παιδιάτρων των Παιδικών Σταθμών

Share:

Ο Δήμος Παύλου Μελά ανακοινώνει την πρόθεση να συνάψει συνολικά δύο (2) συμβάσεις μίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών του Δήμου με αντικείμενο τη συχνή παρακολούθηση της σωματικής υγείας των βρεφών και των νηπίων που φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Παύλου Μελά, που έχουν ενταχθεί στη χρηματοδοτούμενη από το ΕΣΠΑ δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έτους 2021-2022.

Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθούν: δύο (2) ΠΕ Ιατροί ειδικότητας Παιδιάτρου με διάρκεια σύμβασης από την υπογραφή της έως 31 Ιουλίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

personnel@pavlosmelas.gr Τηλέφωνα επικοινωνίας 2313302 841, 840.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει στις 10/9/2021 και λήγει στις 19/9/2021.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ


Πηγή

The post Ηλεκτρονικές αιτήσεις μέχρι τις 19/9 για δύο θέσεις παιδιάτρων των Παιδικών Σταθμών appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ένα κόμικ για την κλιματική αλλαγή – Τα έσοδα υπέρ των πυρόπληκτων

Next Article

Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση για οδικό έργο στη Κοζάνη

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Εντάχθηκε οριστικά η χρηματοδότηση από τον Ειδικό Αναπτυξιακό Πόρο 2012-2016…