Η ΚΕ∆Ε συμμετέχει στην προώθηση της πρωτοβουλίας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ»

Share:

Στη συνεδρίαση του ∆.Σ. της Κ.Ε.∆.Ε. συμμετείχε η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Έλενα Ράπτη, με την ιδιότητά της ως Εθνικής Συντονίστριας του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προώθηση της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» που αφορά στον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών.
Η κυρία Ράπτη ενημέρωσε τα μέλη του ∆Σ για το θλιβερό ποσοστό 16% στην Ελλάδα, των παιδιών που πέφτουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και από αυτό το ποσοστό μόνο το 2% φτάνει στις αρχές.
Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» αξιοποιώντας σύγχρονα οπτικοακουστικά εργαλεία κι έχοντας διοργανώσει δεκάδες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, επιδιώκει να αυξήσει την αποδοχή του μηνύματος της και γι αυτό ζήτησε τη συνδρομή και τη συνεργασία της ΚΕ∆Ε και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο Πρόεδρος της ΚΕ∆Ε, ∆ημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε ότι το μήνυμα της καμπάνιας πρέπει να μεγεθυνθεί και να φτάσει σε όλη την Ελλάδα και ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι στο πλευρό της, για να σπάσει η σιωπή και κάθε παιδί να αισθάνεται και να είναι ασφαλές.

Δείτε εδώ την παρουσίαση

The post Η ΚΕ∆Ε συμμετέχει στην προώθηση της πρωτοβουλίας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» first appeared on My-OTA.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ξεκινά νέο έργο διαχείρισης απορριμμάτων στη Λάρισα

Next Article

Οι πρώτες παρατηρήσεις της ΚΕΔΕ για το νομεσχέδιο διαχείρισης αποβλήτων

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασε εχθες το ∆ιοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης…