Κέρδισε 900.000$ αλλά αποφάσισε να τα χαρίσει σε συγγενείς και φίλους

Share:

O Peter Charleton αποφάσισε να χαρίσει σχεδόν όλα τα κέρδη του από το τυχερό δελτίο, τα οποία ανέρχονταν στα 900.000$.

Η ιστορία του Peter Charleton κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο ταινίας, καθώς δεν βρίσκεις και τόσο συχνά ανθρώπους που να χαρίζουν σχεδόν όλα τα κέρδη από ένα τυχερό λαχείο σε συγγενείς, φίλους, ακόμα και άγνωστους…

Η ιστορία του 47χρονου από την Βικτόρια της Αυστραλίας, ξεκινάει τον Αύγουστο του 2020, όταν και ξέχασε το αγαπημένο μαχαιράκι του θείου του που είχε πεθάνει στην κορυφή του αυτοκινήτου. Χωρίς να το αντιληφθεί, ξεκίνησε το ταξίδι ωρών που είχε προγραμματίσει και όταν έφτασε στον προορισμό του, διαπίστωσε πως κατά ένα μαγικό τρόπο, αυτό βρισκόταν εκεί. Θεώρησε λοιπόν πως ήταν η τυχερή του μέρα και έτσι αποφάσισε να αγοράσει τρεις λαχνούς για το TattsLotto.Αμέσως μετά κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό του και διαπίστωσε πως έχει κερδίσει 896.000 δολάρια. Δεν το πίστεψε όμως, θεωρώντας πως κάποιο λάθος είχε γίνει, και έκανε απεγκατάσταση την εφαρμογή και την ξαναέβαλε, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι. Το κέρδος ήταν το ίδιο.

Όπως είπε ο ίδιος εκείνη τη στιγμή ένιωσε πολύ καλά, αλλά μετά από λίγες εβδομάδες, τα χρήματα κάθονταν στον λογαριασμό του, χωρίς να τα έχει κάνει κάτι. Τότε λοιπόν αποφάσισε πως δεν τα θέλει άλλο.Άρχισε να επικοινωνεί μέσω Facebook με συγγενείς, φίλους ακόμα και άγνωστους που θεωρούσε πως τα είχαν ανάγκη, τους ζητούσε το υπόλοιπο του τραπεζικού τους λογαριασμού και όταν βεβαιωνόταν ότι τα χρειάζονταν, τους μετέφερε κάποιες χιλιάδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως κράτησε και κάποια για τον εαυτό του, ίσα ίσα για να αποπληρώσει το δάνειο που είχε και να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα υπέροχο κόσμημα «ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» σας περιμένει!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

The post Κέρδισε 900.000$ αλλά αποφάσισε να τα χαρίσει σε συγγενείς και φίλους appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Μητρόπολη Πειραιά κατά Μίκη Θεοδωράκη: «Απαράδεκτες οι εκδηλώσεις τιμής στο πρόσωπό του»

Next Article

Στις διαβάσεις προτεραιότητα έχουν οι πεζοί – ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Στις διαβάσεις προτεραιότητα έχουν οι πεζοί – ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Skip…