Μήνυμα Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις | Δήμος Γαλατσίου

Share:

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος στέλνει το ακόλουθο μήνυμα σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες:

«Έφτασε η ώρα!

Αύριο ξεκινούν οι Πανελλήνιες!

Πιστέψτε με καταλαβαίνω το άγχος σας, την αγωνία σας, τα ανάμεικτα συναισθήματα που δημιουργούνται και την πίεση που νιώθετε!

Καταλαβαίνω πως εξαντλήθηκε η υπομονή όλων σας (παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών) με τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσατε! Και σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Οι Πανελλήνιες όντως είναι το εφαλτήριο για μια καινούργια ζωή όμως η επιτυχία ή αποτυχία σε αυτές δεν σας εγγυάται από μόνη της μια επιτυχημένη ζωή!

Η ζωή σας περιμένει έξω…στις ανθρώπινες σχέσεις, στο να δίνετε το 100% του εαυτού σας σε αυτό που αγαπάτε, να μάθετε να κοιτάτε μπροστά και να έχετε πάντα στο μυαλό σας πως καμία μάχη, κερδισμένη ή χαμένη, δεν ορίζει από μόνη της τη συνολική πορεία της ζωής.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην καθεμία και τον καθένα σας ξεχωριστά.

Καλή δύναμη σε όλους!».


Πηγή

The post Μήνυμα Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις | Δήμος Γαλατσίου appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Πληρωμή του επιδόματος σίτισης των σπουδαστών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ)

Next Article

Νέο περιβαλλοντικό έργο δρομολόγησε ο Δήμος Φυλής – Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη η ενεργειακή αναβάθμιση του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων – Δήμος Φυλής

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Μια εβδομάδα μετά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Δήμος Φυλής…