Μήνυμα Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Share:

Με τη σκέψη μου στις μαθήτριες και στους μαθητές του Δήμου μας, εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στη δοκιμασία των πανελληνίων εξετάσεων. Ο Δήμος Κατερίνης, προκειμένου να διευκολύνει εκπαιδευτικούς και μαθητές, έθεσε και φέτος ως πρώτη προτεραιότητα την προστασία της υγείας στα σχολεία, ενώ βρίσκεται στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας, σε όλη τη διάρκεια των εξετάσεων.

Η μαραθώνια προσπάθεια των παιδιών μας, με τη συνδρομή των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους, οδεύει στην τελική ευθεία. Με οδηγό την ψυχραιμία και τη διαύγεια εύχομαι από καρδιάς, η έναρξη των εξετάσεων να σηματοδοτήσει και μία αφετηρία, που θα ανοίξει το δρόμο σε έναν ευρύ κύκλο νέων αναζητήσεων και οριζόντων.

Το ταξίδι βέβαια, για την πραγμάτωση των στόχων δεν τελειώνει με τις πανελλήνιες εξετάσεις. Η ζωή ανοίγεται μπροστά, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα σας. Κόποι, όνειρα και κυρίως πολλές μάχες, σας περιμένουν να τις δώσετε και να τις κερδίσετε.

Οι ευχές όλων μας, σας συνοδεύουν. 

Καλή επιτυχία!

Κώστας Κουκοδήμος

Δήμαρχος Κατερίνης


Πηγή

The post Μήνυμα Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

ΟΠΕΚΑ. Λήγει η προθεσμία για το χρηματικό βοήθημα σε πολύτεκνες και τρίτεκνες μητέρες

Next Article

Με νέα εργαλεία το www.diaplous-autodioikisi.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ο υπεύθυνος και εκδότης του επιστημονικού περιοδικού: www.diaplous-autodioikisi.gr κ. Κίμωνα…