Μήνυμα Δημάρχου, Ξένου Μανιατογιάννη, για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 

Share:

” Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος αποτελεί αφύπνιση συνειδήσεων και πρόκληση να δράσουμε καθημερινά και τοπικά στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας για την προστασία του κλίματος. 
Με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και την αειφορία του Δήμου έχουμε επιτύχει, μέσω καινοτόμων προγραμμάτων ανακύκλωσης με Διαλογή στην Πηγή, την προώθηση της πράσινης ενέργειας, την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών,  τη διατήρηση και συντήρηση του πρασίνου,  να μειώσουμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα και να αποτελούμε έναν ισχυρό κρίκο στην παγκόσμια προσπάθεια για την προστασία του πλανήτη. 
Με ορίζοντα το 2025 με βάση το υλοποιούμενο Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΤοΣΔΑ)  και με την πολύτιμη συμβολή σας , Δήμος και Δημότες,  είμαστε αισιόδοξοι και προσηλωμένοι στο στόχο,  ώστε τα Βριλήσσια  να αποτελούν τον πρώτο Δήμο με μηδενικά απόβλητα (zero waste) και να επωφελούμαστε τα αγαθά της κυκλικής οικονομίας.
Το Περιβάλλον είναι στο σπίτι μας, είναι το μέλλον μας και οφείλουμε να το διαφυλάξουμε”.
 


Πηγή
Author:

The post Μήνυμα Δημάρχου, Ξένου Μανιατογιάννη, για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος  appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Παραιτήθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου- Τι αναφέρει στην επιστολή του

Next Article

Ξεκίνησε η τελευταία φάση της αποκατάστασης του ΧΑΔΑ Σχιστού

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Στη λιτή, αλλά με ιδιαίτερο συμβολισμό εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο…