Νέα διοίκηση στον ΕΟΑΝ

Share:

Ο ΕΟΑΝ ανακοίνωσε ότι με απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κώστα Σκρέκα, ορίστηκε μεταβατικά η νέα διοίκηση του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης.

Στην θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ορίστηκε ο μέχρι σήμερα Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νικόλαος Χιωτάκης, ενώ Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκεο κ. Γεώργιος Βρεττάκος, μηχανολόγος μηχανικός.

Με την ίδια απόφαση ορίστηκε ως τακτικό μέλος του Δ.Σ. ο κ. Νικόλαος Ασλάνογλου, μέλος της επταμελούς γραμματείας του ΠΑΝΔΟΙΚΟ.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη ο ορισμός μου στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΕΟΑΝ. Ευχαριστώ τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σκρέκα, καθώς και τον πρωθυπουργό, κ. Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη τους και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις, για την προώθηση και την επίτευξη των στόχων για την Ανακύκλωση στην Ελλάδα. Σε συνεργασία με το Δ.Σ. και τα στελέχη του ΕΟΑΝ, τους Δήμους, τις περιβαλλοντικές οργανώσεις, τα Συστήματα Εναλλακτικής Διαχείρισης και βεβαίως με τους πολίτες, θα καταφέρουμε να κάνουμε την ανακύκλωση στάση ζωής.»δήλωσε σχετικά ο κ. Χιωτάκης.

The post Νέα διοίκηση στον ΕΟΑΝ first appeared on My-OTA.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Πάτησε πόδι στη σκλαβωμένη Κύπρο, ο εισβολέας εγκληματίας πολέμου (live)

Next Article

Πάτρα: Εκαναν σεξ σε δημοτικό σχολείο-Είχαν μαζί τους και μικρό παιδί

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Σε «καβάτζα» για τη σεξουαλική δραστηριότητα νεαρών φαίνεται πως έχει…