Νέα συνεργασία ξεκινά ο Δήμος Ασπροπύργου με τον Οργανισμό « Το Χαμόγελο του Παιδιού» | Δήμος Ασπροπύργου

Share:

​Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ασπροπύργου, μεταξύ της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και εκπροσώπων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», παρούσης της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας κ. Σοφίας Μαυρίδη. Μια νέα συνεργασία ξεκινά στο πλαίσιο μιας κοινής προσπάθειας στήριξης παιδιών και οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Νικόλαος Μελετίου χαιρέτησε την συνάντηση υπογραμμίζοντας την σημασία της συνεργασίας των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου  με  «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εξήρε το σημαντικό κοινωνικό έργο του Οργανισμού και συνεχάρη την Αντιδήμαρχο κα Σ. Μαυρίδη για την πρωτοβουλία αυτής της συνεργασίας. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν για τον Δήμο Ασπροπύργου πέραν της Αντιδημάρχου, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, κα Ι. Μαλιάτση, η Προϊσταμένη  του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, κα. Π. Ηλία, η Προϊσταμένη  του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Ισότητας των Φύλων,  κα. Β. Θεοδοσίου και η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας κα. Αιμ. Κουφοκώστα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκπροσώπησαν η Κοινωνική Λειτουργός και Συντονίστρια των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας κα Σοφία Κούχη,  η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ιλίου, κα Τάνια Σχίζα και η Συντονίστρια του Τμήματος Υγείας και Εθελοντισμού κα Βέρα Τσίχλη.Πηγή

The post Νέα συνεργασία ξεκινά ο Δήμος Ασπροπύργου με τον Οργανισμό « Το Χαμόγελο του Παιδιού» | Δήμος Ασπροπύργου appeared first on Aftodioikisi Online.

[gallery link="file" columns="3"]
Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Σχολικές καθαρίστριες Δ. Αθηναίων: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΥΠΕΣ αύριο

Next Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ – Δήμος Πηνειού

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Any cookies that may not be particularly necessary for the…