Ξεκινά το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο!

Share:

Το επίσημο αφιέρωμα του 49ου Φεστιβάλ Βιβλίου 2021 επικεντρώνεται στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, με πολλές συναφείς υποενότητες.

Στο πλαίσιο αυτού του αφιερώματος και σε συνεργασία με σημαντικούς πολιτιστικούς φορείς, θα υπάρχουν διαδραστικές συζητήσεις, ομιλίες, στρογγυλά τραπέζια και άλλα δρώμενα, με φόντο τα χιλιάδες βιβλία. Έτσι, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετάσχουν σε ένα πολυποίκιλο πολιτιστικό Φεστιβάλ. Την αφίσα και το εξώφυλλο του καταλόγου της 49ης διοργάνωσης κοσμεί ένα από τα έργα του σημαντικού Έλληνα ζωγράφου Χρήστου Αντωναρόπουλου.

Η μεγάλη γιορτή του βιβλίου ξεκινά από τις 3 και διαρκεί μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2021. Οι διοργανωτές περιμένουν τους επισκέπτες καθημερινά για να απολαύσουν το πλούσιο πρόγραμμα, με την ελπίδα «ο πνευματικός και πολιτιστικός χαρακτήρας του Φεστιβάλ, η διαρκής προσφορά όλων όσοι μοχθούν για την παραγωγή και την ανάδειξη του βιβλίου αλλά, κυρίως, η υποστήριξη των φίλων αναγνωστών, να τονώσουν την αξία της φιλαγνωσίας».

Το Φεστιβάλ Βιβλίου Ζαππείου είναι μια διοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β), της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων – Ζάππειο Μέγαρο και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.). Πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής. Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα υπέροχο κόσμημα «ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» σας περιμένει!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

The post Ξεκινά το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο! appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

«Τρελαμένοι» οι πελάτες του ΑΒ Βασιλόπουλου με όσα ανακοίνωσε -Χαμός το διήμερο

Next Article

Ημερίδα με θέμα τη Βιώσιμη Ανάπτυξη θα πραγματοποιήσει η ΕΕΣΥΠ στην 85η ΔΕΘ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ημερίδα με θέμα «Βιώσιμη Ανάπτυξη: Ο ρόλος των Δημοσίων Επιχειρήσεων…