Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση σχολικών ειδών από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Βύρωνα

Share:

 Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, οι Δομές Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχή Συσσιτίου» με μέριμνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας και της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βύρωνα, πραγματοποίησαν συγκέντρωση σχολικών ειδών από τις 13 έως και τις 17/9 στην Ιθώμης 6, καθώς και το Σάββατο 18/9 στον χώρο του Δημαρχείου με τη συνεργασία του “Όλοι Μαζί Μπορούμε”. 

Στόχος μας ήταν να καλύψουμε τις ανάγκες των μικρών μας φίλων σε σχολικά είδη στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα προσφοράς που κάναμε, ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω του covid, ήταν απρόσμενα μεγάλη και ιδιαίτερα συγκινητική. 

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν και συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της κοινωνικής συνεισφοράς για ακόμαμία χρονιά.  

 

Οι Δομές Παροχής Συσσιτίου και Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα).

Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).  

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα


Πηγή
Author: Dimos Byrona

The post Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση σχολικών ειδών από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Βύρωνα appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ Οκτωβρίου 2021

Next Article

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου : Αγίου Αλεξάνδρου – Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο – Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021 στο Παλαιό Φάληρο «Μετακινούμαστε με μέσα…