Οριστική απόφαση μεταβίβασης του ειρηνοδικείου Κλειτορίας στο Δήμο Καλαβρύτων

Share:

Οριστική απόφαση μεταβίβασης του ειρηνοδικείου Κλειτορίας στο Δήμο Καλαβρύτων

ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΕ

Αθήνα, 03 Σεπτεμβρίου 2021 Α.Π.:48691

Προς:
Δήμο Καλαβρύτων ΥπόΨη:
Κου Αθανασίου Παπαδόπουλου Δημάρχου
Ευσεβίου Κηπουργού 6,
Τ.Κ. 250 01
Τηλ: 26923 60512-520
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θέμα: Ανακήρυξη Πλειοδότη για τον Διαγωνισμό 110941 R3: Οικόπεδο εκτάσεως 909,00 m2 με κτίριο επιφάνειας 590,00 mz στην Κλειτορία Ν. Αχαΐας.

Αξιότιμε κύριε κ. Δήμαρχε,

Αναφορικά με τον ως άνω ηλεκτρονικό διαγωνισμό με δικαίωμα αντιπροσφορών μέσω του ιστοτόπου www.e-publicrealestate.gr σχετικά με την πώληση οικοπέδου εκτάσεως μέτρων τετραγωνικών εννιακοσίων εννέα (909,00) με κτίριο επιφάνειας μέτρων τετραγωνικών πεντακοσίων ενενήντα (590,00) στην Κλειτορία Ν. Αχάίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι με την από 08.07.2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ ο Δήμος Καλαβρύτων ανακηρύχθηκε Πλειοδότης με προσφερόμενο Οικονομικό Αντάλλαγμα ύφους εκατόν σαράντα πέντε χιλιάδων ευρώ (145.000,00€).

Σύμφωνα με τα ειδικότερα αναφερόμενα στο άρθρο 6 των από 27.10.2020 Γενικών Όρων του Διαγωνισμού παρακαλείσθε όπως:

α) εντός δέκα (10) εργασίμων ημερών από τη λήφη της παρούσας ειδοποίησης, μας υποβάλετε είτε την Εγγυητική Επιστολή Συναλλαγής (Εγγυητική Επιστολή Συναλλαγής), όπως αυτή ορίζεται στην παράγραφο 6.2 των Γενικών Όρων του Διαγωνισμού και στο αντίστοιχο υπόδειγμα που περιέχεται στο Παράρτημα 3, είτε προκαταβάλετε ποσό ίσο με το δέκα τοις εκατό (10%) του Οικονομικού Ανταλλάγματος (Προκαταβολή Συναλλαγής) στον Τραπεζικό Λογαριασμό του ΤΑΙΠΕΔ που τηρείται στην Εθνική Τράπεζα με ΙΒΑΝ GR18 0110 1040 0000 1044 7212 761.

β) εντός είκοσι (20) ημερών από τη λήψη της παρούσας ειδοποίησης, μας υποβάλετε τα έγγραφα που ορίζονται ειδικότερα στην παράγραφο 6.3 των Γενικών Όρων του Διαγωνισμού.

γ) μας γνωστοποιήσετε, σύμφωνα και με τους Ειδικούς Όρους Διαγωνισμού για τον Διαγωνισμό Q 110941 R3, τον τρόπο καταβολής του Οικονομικού Ανταλλάγματος.

δ) μας γνωστοποιήσετε εάν η Σύμβαση Αγοροπωλησίας θα συναφθεί με τον ίδιο τον Πλειοδότη ή αν επιθυμείτε υποκατάσταση του Πλειοδότη κατά τα προβλεπόμενα στις παραγράφους 6.4 και 6.5 των Γενικών Όρων του Διαγωνισμού.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση υποκατάστασης το σχετικό αίτημα υποβάλλεται στο Ταμείο ταυτόχρονα με τα έγγραφα που ορίζονται στην παράγραφο 6.3 των Γενικών Όρων του Διαγωνισμού, ήτοι εντός είκοσι (20) ημερών από τη λήφη της παρούσας.

Τέλος, αφού μας γνωστοποιήσετε τα παραπάνω, θα σας αποστείλουμε το σχέδιο της Σύμβασης Αγοραπωλησίας σύμφωνα με τους Γενικούς και Ειδικούς Όρους του Διαγωνισμού.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Πολίτης
Διευθύνων Σύμβουλος

 


Πηγή

The post Οριστική απόφαση μεταβίβασης του ειρηνοδικείου Κλειτορίας στο Δήμο Καλαβρύτων appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ο Μεγάλος Δικτάτωρ | The Great Dictator | Κινηματογράφος | Ημερολόγιο Εκδηλώσεων |

Next Article

Τραγελαφικά σκηνικά στο Βραζιλία-Αργεντινή- Εισβολή της αστυνομίας συλλήψεις παικτών

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Τραγελαφικά σκηνικά που δεν έχουν προηγούμενο, διαδραματίστηκαν στον λατινοαμερικάνικο ντέρμπι…