Ουρές σε φούρνο του Τέξας που φτιάχνει μπισκότα στα χρώματα των ΛΟΑΤΚΙ+

Share:

Μερικά μηνύματα μίσους και η ακύρωση ορισμένων παραγγελιών έκαναν viral τον φούρνο «Confections» στο Τέξας που πλέον δεν προλαβαίνει να φτιάχνει μπισκότα για αυτούς που αποφάσισαν να στηρίξουν την όμορφη πρωτοβουλία του.

Η Miranda και η Dawn, τα τελευταίο 11 χρόνια διατηρούν τον φούρνο «Confections» στο Lufkin του Τέξας. Ποτέ τους, όμως, δεν είχαν καταφέρει να αποκτήσουν τη δημοτικότητα και την επισκεψιμότητα του κόσμου μέχρι τη στιγμή που η έκφραση μίσους και η ακύρωση αρκετών παραγγελιών από ορισμένους για την πρωτοβουλία τους να τιμήσουν τον «Pride μήνα» Ιούνιο, τις έκανε viral.

Οι δύο αδερφές, αποφάσισαν να φτιάξουν μπισκότα σε σχήμα καρδιάς και στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, σε μία συμβολική ενέργεια προκειμένου να στείλουν το ίδιο ηχηρό μήνυμα με αυτό που πρεσβεύει ο τρέχον μήνας: Την αγάπη, την ισότητα και την προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των

Σε κάποιους δεν άρεσε αυτή η κίνηση, πράγμα που εξέφρασαν με μηνύματα μίσους προς τον φούρνο και σπεύδοντας μάλιστα να ακυρώσουν την παραγγελία τους, χωρίς να υπολογίζουν ότι τα μπισκότα είχαν ήδη ετοιμαστεί, με αποτέλεσμα ένα διόλου ευκαταφρόνητο κόστος να επιβαρύνει την μικρή γειτονική επιχείρηση.

Η ανάρτηση, ωστόσο, που γνωστοποιούσε τη θλιβερή εξέλιξη είχε τέτοια απήχηση και ανταπόκριση όπου, ξαφνικά, ο φούρνος έγινε viral και τα μπισκότα ανάρπαστα.Ξαφνικά, τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν έξω από τον φούρνο «Confections», με τους αρτοποιούς να μην προλαβαίνουν να φτιάχνουν μπισκότα για τον κόσμο, ο οποίος αποδείχτηκε πολύ περισσότερος και δυναμικός στο πλευρό του φούρνου και κατ’ επέκταση των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων σε σύγκριση με αυτούς που αντιτάχθηκαν σε αυτή την πολύ όμορφη πρωτοβουλία.

Κάποιοι μάλιστα αρκέστηκαν στην προσφορά χρημάτων και δωρεών προς τον φούρνο, προκαλώντας δάκρυα συγκίνησης αλλά και χαράς στις δύο αδερφές, οι οποίες ευχαρίστησαν τον κόσμο για την ανταπόκρισή του.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

The post Ουρές σε φούρνο του Τέξας που φτιάχνει μπισκότα στα χρώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

ΜΕΤΡΟ, Ηλεκτρικός, ΤΡΑΜ, Λεωφορεία, Τρόλεϊ. Απεργία ΜΜΜ Πέμπτη 10-06-2021

Next Article

Διαδικτυακή παρουσίαση «Η ευζωνική στολή από τα χρόνια της επανάστασης έως σήμερα» (Τετάρτη 9/6)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού…