Ο Τζεφ Μπέζος παραδίδει το τιμόνι της Amazon μετά από 27 χρόνια

Share:

Ο Τζεφ Μπέζος ίδρυσε την Amazon στις 5 Ιουλίου 1994 και έκτοτε βρίσκεται στην κεφαλή της εταιρίας ως ο CEO της.

Μετά από 27 χρόνια ήρθε η ώρα να αποχωρήσει και η εταιρία προετοιμάζεται καιρό για αυτό. Πλέον, CEO της Amazon θα είναι ο Άντι Τζάσι, ο οποίος ήταν επικεφαλής των Amazon Web Services από το 2003. Ο Μπέζος θα παραμείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας.

Τη σημαντική αυτή στιγμή στην ιστορία της Amazon, ο Τζεφ Μπέζος επέλεξε να τη βιώσει από την Ελλάδα, όπου βρέθηκε στη Σίφνο και στην Αντίπαρο.

Όντας ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο Μπέζος δεν αναμένεται να φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας σύντομα. Θα συνεχίσει να ασχολείται με τις δραστηριότητες της Amazon, ενώ έχει δηλώσει πως σκοπεύει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο και ενέργεια στα φιλανθρωπικά του ιδρύματα. Στο άμεσο μέλλον, ο Μπέζος θα πετάξει στα όρια του διαστήματος με την Blue Origin στις 20 Ιουλίου 2021, συνοδευόμενος από τον αδερφό του, Μάρκ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα χειροποίητο κολιέ καρδιά με χάντρες miyuki

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα υπέροχο χειροποίητο κολιέ καρδιά με χάντρες miyuki!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

The post Ο Τζεφ Μπέζος παραδίδει το τιμόνι της Amazon μετά από 27 χρόνια appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Κορονοϊός κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα 06-07-2021

Next Article

Κλειστός θα παραμείνει αύριο, Τετάρτη 7 Ιουλίου, ο 3ος όροφος του Δημαρχείου λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού | Δήμος Γαλατσίου

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ο Δήμος Γαλατσίου ενημερώνει ότι το Γραφείο Δημάρχου και το…