Παιχνίδια δεξιοτεχνίας ποδηλάτου για παιδιά και έφηβους διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου

Share:

Παιχνίδια δεξιοτεχνίας ποδηλάτου για παιδιά και έφηβους διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου

Παιχνίδια δεξιοτεχνίας ποδηλάτου για παιδιά και έφηβους διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) την Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021. Η δράση θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος».

«Την Κυριακή διοργανώνουμε για πρώτη φορά στο Δήμο μας αγώνες Τριάθλου, Διάθλου, ποδηλάτου και τρεξίματος με αφετηρία και τερματισμό των αγωνισμάτων το Δημοτικό Κολυμβητήριο ”Άγγελος Βλαχόπουλος”. Αποφασίσαμε να διοργανώσουμε παράλληλα και μια εκδήλωση, στην οποία θα μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν όλα τα παιδιά του Δήμου μας. Έτσι, σχεδιάσαμε να στήσουμε στο προαύλιο του Κολυμβητηρίου μια πίστα δεξιοτεχνίας ποδηλάτου, ειδικά διαμορφωμένη για παιδιά και ταυτόχρονα να υλοποιήσουμε διάφορες ψυχαγωγικές δράσεις. Πιστεύουμε πως τα παιδιά θα ενθουσιαστούν και θα απολαύσουν την πίστα δεξιοτεχνίας για τα ποδήλατα και τις εκπλήξεις που ετοιμάζουμε», τονίζει ο πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.Ω., Αναστάσιος Πανιώρης.

Η πίστα δεξιοτεχνίας θα είναι ανοιχτή για όλα τα παιδιά από το πρωί ως αργά το απόγευμα της Κυριακής, 26 Σεπτεμβρίου. Η δράση διοργανώνεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας Χωρίς Αυτοκίνητο και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

evdomada xwris aytokinito

evdomada xwris aytokinito

Τα παιδιά που επιθυμούν να συμμετάσχουν στους αγώνες δεξιοτεχνίας θα πρέπει να έχουν δικό τους ποδήλατο και κράνος.

Επίσης, λόγω των μέτρων προστασίας από τον Covid-19 οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή βεβαίωση αρνητικού rapid test ή pcr για τον κορωνοϊό. Τα παιδιά κάτω των 15 ετών θα πρέπει να έχουν τη σχολική κάρτα δήλωσης του self test που επιδεικνύουν στο σχολείο τους.


Πηγή

The post Παιχνίδια δεξιοτεχνίας ποδηλάτου για παιδιά και έφηβους διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

ΑΣΕΠ 8Κ/2021. Πρόσληψη προσωπικού στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και ΟΑΕΔ

Next Article

Τα αυτοκίνητα θα ανιχνεύουν το αλκοόλ στους οδηγούς και δεν θα ξεκινούν

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν υποχρεωτικά στα οχήματά τους,…