Περιβαλλοντικό Quiz από τον ΕΟΑΝ

Share:

Ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2021, δημιούργησαν ένα Περιβαλλοντικό Παιχνίδι Ερωτήσεων με διττό σκοπό. Την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σε καίρια περιβαλλοντικά ζητήματα, αλλά ταυτόχρονα τη δυνατότητα σε 10 τυχερούς για εναλλακτική μετακίνηση στην πόλη, δωρίζοντας ηλεκτρικά πατίνια και ηλεκτρικά ποδήλατα μετά από κλήρωση.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι συμμετέχοντες για να λάβουν μέρος στην κλήρωση, είναι να απαντήσουν σωστά σε 16 ερωτήσεις σχετικές με την κλιματική κρίση, την ανακύκλωση, τις αναδασώσεις, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την ηλεκτροκίνηση κλπ.
Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες δώσουν λάθος απαντήσεις, τους δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσουν ξανά το παιχνίδι μέχρι να απαντήσουν όλες τις ερωτήσεις σωστά και έτσι να λάβουν μέρος στην κλήρωση.
Το Περιβαλλοντικό Quiz είναι διαθέσιμο από τις 11 Σεπτεμβρίου 2021 και καθ΄ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ. Μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι στην σελίδα του ΕΟΑΝ και εδώ.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στην σελίδα του ΕΟΑΝ στο Facebook.

The post Περιβαλλοντικό Quiz από τον ΕΟΑΝ first appeared on My-OTA.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και επισκευής στις σχολικές μονάδες του Δήμου Αχαρνών

Next Article

Από Δευτέρα τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ενώ η ανησυχία για το 4ο κύμα κορυφώνεται από αύριο…