Περισσότεροι από 13.000 θεατές πέρασαν φέτος από τον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Βηθλεέμ» | Δελτία Τύπου | Ο Δήμος |

Share:

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 

             ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηράκλειο 16-09-2021        

Περισσότεροι από 13.000 θεατές πέρασαν φέτος από τον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Βηθλεέμ»

Ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος «Βηθλεέμ» συμπλήρωσε φέτος δεκαπέντε χρόνια συνεχούς επιτυχημένης παρουσίας στην πόλη του Ηρακλείου, καθώς με την ποιότητα και την ποικιλία των έργων που προβάλλει έχει γίνει σταθερός τόπος συνάντησης για τους λάτρεις της εβδόμης Τέχνης.

Ξεκίνησε τις προβολές στις 14 Ιουνίου 2021 και μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2021, περισσότεροι από 13.000 θεατές, δημότες του Ηρακλείου και επισκέπτες της πόλης, παρακολουθήσαν τριάντα έξι (36) κινηματογραφικές δημιουργίες, οι περισσότερες πρώτης προβολής.  

Επίσης, στο φεστιβάλ «Ημέρες Μεσογειακού Κινηματογράφου» της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου,  προβλήθηκαν είκοσι μία (21) ταινίες, πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις με το κοινό και διαδικτυακές προβολές.  Επιπλέον, κάθε Κυριακή το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει πλήθος δωρεάν προβολών με ταινίες και ντοκιμαντέρ ντόπιων δημιουργών.

Το ραντεβού στο …θερινό το σινεμά ανανεώνεται για το καλοκαίρι του 2022!


Πηγή

The post Περισσότεροι από 13.000 θεατές πέρασαν φέτος από τον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Βηθλεέμ» | Δελτία Τύπου | Ο Δήμος | appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

myAADE. Νέα ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ για τους πολίτες

Next Article

Ο TAP μετέφερε τα 5 πρώτα bcm φυσικού αερίου στην Ευρώπη

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG) επιβεβαιώνει ότι συνολικά…