Ποδηλατοβόλτα στα Τρίκαλα με μήνυμα για το περιβάλλον και την υγεία

Share:

Ποδηλατοβόλτα στα Τρίκαλα και τους οικισμούς τους, με κέφι και χαρά, με αγάπη για το ποδήλατο και το περιβάλλον! Η ποδηλατοβόλτα που διοργάνωσε ο Δήμος Τρικκαίων την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας είχε μια πρωτοτυπία: «αγκάλιασε» μεγαλύτερο εύρος διαδρομής, περισσότερα (σχεδόν 13!) χιλιόμετρα αι περισσότερες περιοχές εκτός κέντρου. Οι ποδηλάτισσες και οι ποδηλάτες, μικροί και μεγάλοι σε ηλικία, ξεκίνησαν από την κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου και μέσω του μουσείου Τσιτσάνη κινήθηκαν δίπλα από τον Ληθαίο ποταμό, περνώντας από τους οικισμούς Καρυές, Φλαμούλι, Αγία Μονή, Πυργετό, Πύργο και επιστροφή στην πλατεία μέσω της οδού Καλαμπάκας.
Για μια ακόμη χρονιά κληρώθηκε ποδήλατο, που δωροθέτησε η e-trikala ΑΕ, δίνοντας και το 2021 το μήνυμα της φετινής Εβδομάδας Κινητικότητας: «Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά στο περιβάλλον. Μένουμε υγιείς».

The post Ποδηλατοβόλτα στα Τρίκαλα με μήνυμα για το περιβάλλον και την υγεία first appeared on My-OTA.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Από την ΓΓ Υποδομών θα ομαδοποιούνται οι αναθέσεις έργων και μελετών

Next Article

Πλαστά πιστοποιητικά: Συνελήφθη νοσηλεύτρια και δύο συνεργοί της

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν χθες, Τρίτη…