Πολύ καλή καινοτομία για το 1821 από το Περιστέρι

Share:

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε ο Δήμος Περιστερίου με την συμμετοχή του για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 καθώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει τίποτα αντάξιο του αγώνα των Ελλήνων και της σημασία των γεγονότων.
Ο Δήμος Περιστερίου λοιπόν φώτισε μία από τις κεντρικότερες πλατείες της πόλης, με τα έργα των μικρών ζωγράφων.
Με αφορμή τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, ο Δήμος Περιστερίου προσκάλεσε όλα τα παιδιά της πόλης στον Μαθητικό Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής, με θέμα: «200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» και τους έδωσε την ευκαιρία να φιλοτεχνήσουν.
Συμμετείχαν 2.500 μαθητές της πόλης και σε όλους τους μικρούς ζωγράφους θα αποσταλούν οι αναμνηστικοί έπαινοι για τη συμμετοχή τους. Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο διαγωνισμός διεξήχθη ψηφιακά.
Τα 51 έργα των μικρών μαθητών που επέλεξε η επιτροπή εικαστικών των εργαστηρίων ζωγραφικής της κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ), κοσμούν την πλατεία και οι πινελιές της ψυχής τους μετατρέπουν το χώρο στον πιο όμορφο της πόλης μας και φωτίζονται το βράδυ.
Μια καινοτόμα δράση του Δήμου Περιστερίου, εντελώς πρωτοποριακή για την χώρα μας, όπου ένας δημόσιος κοινόχρηστος χώρος δέχεται εικαστική παρέμβαση από πολίτες και ειδικότερα από τους μαθητές της πόλης.
Βίντεο από τη φωταγώγηση στο κανάλι “ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ” στο YouTube

The post Πολύ καλή καινοτομία για το 1821 από το Περιστέρι first appeared on My-OTA.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Αποσύρονται οι υποψήφιοι για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Next Article

Moderna: O Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ξεκίνησε αξιολόγηση του εμβολίου για παιδιά 12-17 ετών

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
O Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA), ανακοίνωσε σήμερα ότι άρχισε να…