ΠΟΠ-ΟΤΑ κατά Θεοδωρικάκου για τις εκλογές στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Share:
Ï õðïõñãüò Åóùôåñéêþí Ðáíáãéþôçò ÈåïäùñéêÜêïò (Ê) óõíïìéëåß ìå ôï ðñïåäñåßï ôçò ÐÏÐ – ÏÔÁ óôç óõíÜíôçóç ðïõ åß÷áí óôï õðïõñãåßï, ÐáñáóêåõÞ 9 Áõãïýóôïõ 2019. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÂËÁ×ÏÓ

«Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την αναβολή ή μη των εκλογών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ, η ΠΟΠ-ΟΤΑ έχει ζητήσει από τις 19-11-2020 με επιστολή που απέστειλε στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο την αναβολή των εκλογών και την παράταση της θητείας των υπαρχόντων Υπηρεσιακών συμβουλίων έως τον Ιούνιο λόγω των εκτάκτων μέτρων για τον COVID-19 ένα αίτημα δηλαδή λογικό και εύκολα υλοποιήσιμο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΠ-ΟΤΑ.

Και προσθέτει: «Στην συνέχεια σε επικοινωνία με το Υπουργείο η Ομοσπονδία ανέλυσε τους λόγους που ζητά την παράταση με λεπτομέρειες και εξέθεσε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν σε περίπτωση μη αναβολής και πραγματοποίησής των ζητώντας εκ νέου την εξαμηνιαία παράταση. Αντ’ αυτού ο Υπουργός (σ.σ. η φωτο από παλαιότερη συνάντηση) έδωσε παράταση 7 ημερών . Η ΠΟΠ-ΟΤΑ έπειτα απ΄αυτές τις εξελίξεις καλεί τα Σωματεία Μέλη της να ενημερώσουν τους εργαζόμενους και να αναβάλουν στην πράξη τις εκλογές . Καλούμε τον Υπουργό ακόμη και τώρα να δοθεί 6μηνη παράταση στην θητεία των υπαρχόντων υπηρεσιακών συμβουλίων».

Previous Article

Τι θα ισχύσει τα Χριστούγεννα για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό

Next Article

ΑΣΕΠ: 598 προσλήψεις ακόμη & με απολυτήριο Δημοτικού (προκηρύξεις)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Στο πλαίσιο των εορταστικών διαδικτυακών δράσεων του Δήμου Σύρου –…