Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Πλατανιά για την έναρξη του νέου Σχολικού Έτους. – Δήμος Πλατανιά – Platanias Municipality

Share:

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός στις σχολικές μονάδες του Δήμου Πλατανιά, όπου ο Δήμαρχος Πλατανιά Κος Μαλανδράκης Ιωάννης, στους χαιρετισμούς του στις σχολικές μονάδες που επισκέφτηκε, ανέφερε μεταξύ των άλλων ” … σταθερή βούληση της Δημοτικής αρχής, αποτελεί η διαρκής αναβάθμιση των σχολικών υποδομών όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, με έργα που χρηματοδοτούνται κυρίως από πόρους του Δήμου και πολλά από τα αυτά βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Επιπλέον μέσα από τη συνεχή ενίσχυση των Σχολικών μας Επιτροπών, φροντίζουμε ώστε οι σχολικές μονάδες μας να διαθέτουν κατάλληλο και σύγχρονο εξοπλισμό και εκπαιδευτικό υλικό, για την καλύτερη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Τέλος ο Δήμος Πλατανιά, τόσο το προηγούμενο διάστημα όσο και φέτος ανέλαβε τις δαπάνες για την λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας στα σχολεία κατά της μετάδοσης του ιού covid 19, καθώς και την καθαριότητα και τον καλλωπισμό όλων των σχολικών μονάδων…”

.Στις τελετές του αγιασμού παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Καλαιτζάκης Γεώργιος, Σταματάκης Ιωάννης, Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη, Αρχοντάκης Χρήστος, Δημητρογιαννάκης Στυλιανός, Μπομπολάκης Χαρίτων.Επίσης παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ Κος Φραγκονικολάκης Αντώνης, καθώς και οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Δαράκης Ιωάννης, Μαλακωνάκης Ιωάννης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ κ.Μαυρογένης Ευτύχιος.

Τέλος παρευρέθηκαν και οι Σύμβουλοι της Λαϊκής συσπείρωσης Ανθούσης Δημήτρης και Μαριανάκης Στυλιανός.


Πηγή

The post Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Πλατανιά για την έναρξη του νέου Σχολικού Έτους. – Δήμος Πλατανιά – Platanias Municipality appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ξεκινά η μεγαλύτερη δοκιμή ενός τεστ αίματος για ανίχνευση 50 ειδών καρκίνου

Next Article

Πρόσω ολοταχώς για τη μεγάλη τουριστική επένδυση 5 αστέρων στην Αιτωλοακαρνανία

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Η μεγάλη τουριστική επένδυση 5 αστέρων σε παραθαλάσσια περιοχή της…