Προτεραιοποίηση των έργων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Share:

Η προτεραιοποίηση των αναπτυξιακών   έργων που έχει αιτηθεί, προς ένταξη, ο Δήμος Νάουσας στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης, που είχε την Τρίτη (15.06.2021) στο Υπουργείο Εσωτερικών στην Αθήνα, ο Δήμαρχος  Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιο Πέτσα  και τον Υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Απόστολο Βεσυρόπουλο, παρουσία του Αντιδημάρχου  Παύλου Αδαμίδη και του Προέδρου της ΔΕΥΑΝ Γιώργου Τασιώνα.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα που αφορούν στην χρηματοδότηση του Δήμου Νάουσας  τόσο με την επικείμενη έγκριση έργων και αναπτυξιακών δράσεων από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»  όσο και της στήριξή του μέσω χρηματοδοτικών «εργαλείων» από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης του Δήμου, καθώς και ζητήματα των αστικών συγκοινωνιών και ειδικότερα τα προβλήματα σύνδεσης των Τοπικών Κοινοτήτων με τη Νάουσα και η αναγκαιότητα άμεσης επίλυσής τους.


Πηγή

The post Προτεραιοποίηση των έργων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

ΑΔΕΔΥ: Μαζική η συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία και στα συλλαλητήρια

Next Article

Καταπολέμηση κουνουπιών | Πρόγραμμα 2021 | 10η Εφαρμογή από εδάφους

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Π. Ε.…