Πόρτα – πόρτα για καθαρό ανακυκλώσιμο υλικό στα Βριλήσσια

Share:

Ξεκίνησε στον Δήμος Βριλησσίων μεγάλη επιχείρηση ενημέρωσης για το νέο πολιτικό πρόγραμμα Ανακύκλωσης στην Πηγή «Πόρτα Πόρτα – Κερδίζω όσο Ανακυκλώνω»
Η ενημέρωση έντασης στοχεύει στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη αλλά και σωστή συμμετοχή νοικοκυριών και επιχειρήσεων στο νέο πολιτικό πρόγραμμα Ανακύκλωσης στην Πηγή «Πόρτα Πόρτα – Κερδίζω όσο Ανακυκλώνω». Στόχος του πιλοτικού προγράμματος είναι η σταδιακή αύξηση της ποσότητας και της καθαρότητας των ανακυκλώσιμων υλικών και της ταυτοποίησης όσων ανακυκλώνουν περισσότερο, με περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη.

Τα οφέλη θα προκύπτουν από το σύστημα επιβράβευσης με προσφορές και εκπτώσεις στην τοπική αγορά, μέσω της πλατφόρμας ποντοδότησης followgreen.gr/vrilissia, και με εξατομικευμένη μείωση δημοτικών τελών σε όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα ενεργά και μειώνουν δραστικά την παραγωγή των σύμμεικτων απορριμμάτων τους .

Το πιλοτικό πρόγραμμα θα έχει αρχικά εφαρμογή στις παρακάτω σε συγκεκριμένους δρόμους έτσι ώστε να δοκιμαστεί και να επανασχεεδιαστεί όπου χρειαστεί
Η υπόθεση της εξατομικευμένης μείωση δημοτικών τελών , είναι μια πολύ δύσκολη επιχείρηση, αλλά είναι και ο τελικός στόχος ενός δήμου αφού μόνο αυτό το σύστημα θα επιτρέψει την μείωση του κόστους και την αναβάθμιση της καθαριότητας μέσω της εξοικονόμησης πόρων.

Ο Δήμος ανάρτησε και φωτογραφίες των υπαλλήλων που θα έρθουν σε επαφή με τους κατοίκους για να τους εξηγήσουν από κοντά το νέο σύστημα και τα οφέλη του.

Για όσες και όσους δεν καταστεί εφικτή η δια ζώσης επικοινωνία από τους υπεύθυνους του δημοτικού προγράμματος, για την οποία λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που ισχύουν για την πανδημία, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής ενδιαφέροντος και συμμετοχής για τους κατοίκους των προαναφερόμενων οδών, πατώντας στο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScVG26OTnPxFYl7m-FVkM6czQN46F6K-cBmS4vpTZzClvesqg/viewform

The post Πόρτα – πόρτα για καθαρό ανακυκλώσιμο υλικό στα Βριλήσσια first appeared on My-OTA.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Όλες οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, υπουργείο εργασίας έως 19-11-2021

Next Article

Επιδόματα, συντάξεις: Οκτώ πληρωμές από ΟΑΕΔ, e-ΕΦΚΑ, υπουργείο Εργασίας (λίστα)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
78,2 εκατ. ευρώ σε πάνω από 80.500 δικαιούχους θα καταβληθούν…