Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για την ίδρυση και λειτουργίας κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων

Share:

Τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υπό τον τίτλο: «Μέτρα διευκόλυνσης και εκσυγχρονισμού της ίδρυσης και λειτουργίας κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων».
Δεδομένης της σπουδαιότητας της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας για τον εκσυγχρονισμό των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, τη βιωσιμότητα και τη βελτίωση εν γένει του επιχειρηματικού περιβάλλοντος των κτηνοτρόφων και με γνώμονα την ενδυνάμωση της αγροτικής επιχειρηματικότητας, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπυρίδων – Παναγιώτης Λιβανός καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους και βέβαια πρωτίστως τους δήμους, να συμμετάσχουν στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, διατυπώνοντας τις απόψεις και τις παρατηρήσεις τους στις σχετικές ρυθμίσεις. Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 22.00.

Δείτε εδώ την διαβούλευση

The post Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για την ίδρυση και λειτουργίας κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων first appeared on My-OTA.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Συνεδρίαση Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ: «Η επόμενη μέρα των πυρόπληκτων περιοχών»

Next Article

Διήμερο Παιδικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου από το δήμο Αθηναίων

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Μία έκπληξη περιμένει τους μικρούς μας φίλους στις 17 &…