Σε beach bar η εκστρατεία ενημέρωσης των νέων για τον εμβολιασμό στην Αττική

Share:

Με το σύνθημα «Μη μασάς πες Ναι στη ζωή Πες Ναι στο εμβόλιο», τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ επισκέφθηκαν σήμερα παραλιακό beach bar της Βάρκιζας, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης που πραγματοποιούν σε νεαρά άτομα ηλικίας 18 έως 25 ετών, για τα οφέλη του εμβολιασμού για τον Sars-Cov-2.

Στο σημείο μετέβη και ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του ΙΣΑ Φ. Πατσουράκο. Ο κ. Πατούλης διένειμε φυλλάδια και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με νέους σχετικά με τα οφέλη του εμβολιασμού αλλά και να τους ενημερώσει για ζητήματα που σχετίζονται με την πανδημία.

Τα συνεργεία της Περιφέρειας και του ΙΣΑ, στο πλαίσιο της σχετικής Δράσης που θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή 18 Ιουλίου, επισκέπτονται από χθες πολυσύχναστες παραλίες και χώρους ψυχαγωγίας των ατόμων νεαρής ηλικίας στην Αττική και διανέμουν ενημερωτικά φυλλάδια που επεξηγούν τα οφέλη και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης τόνισε τα εξής :

«Βρισκόμαστε σήμερα σε μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Αττικής, στο πλαίσιο της εκστρατείας που έχουμε ξεκινήσει ως Περιφέρεια Αττικής και ΙΣΑ, προκειμένου να ενημερώσουμε τους νέους σχετικά με τα οφέλη του εμβολιασμού. Όλοι οι νέοι μας πρέπει να κατανοήσουν ότι ο εμβολιασμός είναι δύναμη ζωής και ο τρόπος για τη συνέχιση της ζωής και κανείς δεν πρέπει να στερηθεί αυτό το «δώρο» της επιστήμης.
Για να μιλήσουμε και στη γλώσσα των νέων, πρέπει να “ξεκολλήσουμε” και να πούμε όλοι ναι στους εμβολιασμούς για να ζήσουμε ένα καλό και ασφαλές καλοκαίρι. Ο εμβολιασμός είναι πράξη ευθύνης και αγάπης απέναντι στους συνάνθρώπους μας.
Στόχος όλης της παγκόσμιας κοινότητας και προφανώς και της χώρας μας είναι να προχωρούν με ταχύτητα και γρήγορους ρυθμούς οι εμβολιασμοί προκειμένου να χτίσουμε ένα ικανό τείχος ανοσίας. Είμαι βέβαιος ότι στη χώρα μας, τη γενέτειρα του Ιπποκράτη, με τους νέους μας μπροστά, θα κάνουμε όλοι αυτό που πρέπει.
Εμβολιαζόμαστε και όλοι μαζί βγαίνουμε μπροστά στη ζωή. Το σύνθημά μας είναι: “Μη μασάς, πες “ναι” στον εμβολιασμό, πες “ναι” στη ζωή. Εμβολιαζόμαστε.”

The post Σε beach bar η εκστρατεία ενημέρωσης των νέων για τον εμβολιασμό στην Αττική first appeared on My-OTA.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

«Θαλάσσια Ιερά Οδός» από τον Πειραιά έως την Ελευσίνα.Μια νέα πολιτιστική-τουριστική διαδρομή αποκτά η Αττική

Next Article

Δημοσκόπηση: Ένδειξη ανικανότητας της κυβέρνησης τα προνόμια σε εμβολιασμένους, λέει το 59%

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Η προσπάθεια της κυβέρνησης να χτίσει το πολυπόθητο τείχος ανοσίας,…