Συμφωνία μετεγκατάστασης του αστυνομικού τμήματος Κιλελέρ στους Αγίους Αναργύρους

Share:

Στο δημαρχείο των Αγίων Αναργύρων συναντήθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος με τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας ταξίαρχο Αστέριο Μαντζιώκα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμφωνίας παραχώρησης του α’ ορόφου του δημαρχείου  όπου προβλέπεται να στεγαστεί  το Αστυνομικό τμήμα Κιλελέρ.

Ο Αστυνομικός διευθυντής εξέφρασε την ευαρέσκεια του για τη συμφωνία και τόνισε ότι η μετεγκατάσταση του ΑΤ Κιλελέρ στους Αγίους Αναργύρους εντάσσεται στο πλαίσιο της των αρχών της ΕΛ.ΑΣ που πρεσβεύουν, εκτός των άλλων  ότι  κάθε αστυνομικό τμήμα πρέπει να εδρεύει στο χώρο αρμοδιότητάς του.

Ο Δήμαρχος τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της μετεγκατάστασης του ΑΤ Κιλελέρ στους Αγίους Αναργύρους χωρίς να εμποδιστεί η λειτουργία του ΚΕΠ αλλά και των άλλων υπηρεσιών του Δήμου που θα συνεχίσουν να στεγάζονται στο ισόγειο του κτηρίου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας, ταξίαρχος  Χρήστος Σιμούλης, ο διοικητής του ΑΤ Κιλελέρ αστυνόμος Α’ Αθανάσιος Μπαντής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αχιλλέας Βαρδακούλης, Σωτήρης Νταφόπουλος και Γιάννης Ζαχαρίας ο πρόεδρος Γιάννης Τσικρίκας και τα μέλη του ΤΣ των Αγίων Αναργύρων Αθηνά Ματράκη και Κωνσταντίνος Σιατραβάνης και υπηρεσιακοί παράγοντες της ΕΛ.ΑΣ και του Δήμου Κιλελέρ.


Πηγή

The post Συμφωνία μετεγκατάστασης του αστυνομικού τμήματος Κιλελέρ στους Αγίους Αναργύρους appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Εορτάζεται το «Γενέθλιον της Θεοτόκου» στο Ελευθέριο του Δήμου Κιλελέρ

Next Article

Α. Γεωργιάδης: Σε καλό κλίμα η συνεργασία με τα ΚΤΕΛ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
«Συνεχίζουμε ως κυβέρνηση την καλή μας συνεργασία με τα ΚΤΕΛ…