Συνάντηση του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα με τους ιδρυτές της Φιλοζωικής «Zero Stray Pawject»

Share:

Συνάντηση  με την Διευθύντρια της Φιλοζωικής Οργάνωσης «Zero Stray Pawject» κα. Siljia Schiller-Moumtzidis και τον κ. Θοδωρή Μουμτζίδη, συνιδρυτές της φιλοζωικής, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας.

Παρουσία και του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας κ. Νικηφόρου Μπατζέ, της Διευθύντριας της Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης κας. Ελευθερίας Χατζηγαβριήλ και της Προϊσταμένης του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής & Αλιείας κας. Σοφίας Βασταρδή, συζήτησαν  για την πρόοδο της συνεργασίας του Δήμου Μαραθώνος και της «Zero Stray Pawject» όσον αφορά στην διαχείριση των δεσποζόμενων σκύλων και ειδικότερα για το επιδοτούμενο πρόγραμμα τσιπαρίσματος και στείρωσής τους που ήδη «τρέχει» στον Δήμο μας με μεγάλη ανταπόκριση.

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων.

Ο Δήμος Μαραθώνος αναζητώντας πάντα καινοτόμους τρόπους όσον αφορά στην μέριμνα των ζώων, προχώρησε σε αυτήν την συνεργασία για ένα περιβάλλον ασφαλές και φιλικό τόσο για τα ζώα όσο και για τους ανθρώπους.

Το πρόγραμμα στείρωσης η/και τσιπαρίσματος δεσποζόμενων σκύλων συνεχίζεται. Οι ιδιοκτήτες σκύλων μπορούν να βρουν τα βήματα της διαδικασίας ΕΔΩ.

Μοιραστείτε το


Πηγή

The post Συνάντηση του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα με τους ιδρυτές της Φιλοζωικής «Zero Stray Pawject» appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Voucher 200 ευρώ: Ξεκίνησε ο τρίτος κύκλος της «Ψηφιακής Μέριμνας»

Next Article

Η WATT+VOLT υπερήφανος υποστηρικτής του Στέλιου Μαλακόπουλου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Οι πιο ιδιαίτεροι Ολυμπιακοί Αγώνες της σύγχρονης ιστορίας πραγματοποιήθηκαν στο…