Συνάντηση του Δημάρχου Ρόδου με τον Πρόεδρο των Κατεχόμενων Κοινοτήτων της Κύπρου και τα μέλη του Συμβουλίου τους

Share:

Με χαρά και συγκίνηση υποδέχτηκα στο γραφείο μου τον Πρόεδρο των Κατεχόμενων Κοινοτήτων της Κύπρου Λευτέρη Αντωνίου και τα μέλη του Συμβουλίου τους Χαράλαμπο Τσάκα και Απόστολο Χριστόπουλο, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μασάρων Τσαμπίκο Καμπαστάνα.

 Τα Μάσαρη της Ρόδου είναι αδελφοποιημένα  με το ομώνυμο χωριό Μάσαρη της Κύπρου της κατεχόμενης Κοινότητας της επαρχίας Λευκωσίας. Ο Πρόεδρός της και τα μέλη του Συμβουλίου της βρίσκονται στο νησί μας, στο πλαίσιο της ανταλλαγής επισκέψεων που γίνεται κάθε χρόνο με την Κοινότητα Μασάρων της Ρόδου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας συζητήσαμε για την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μας. Με τους Αδελφούς  Κύπριους μας συνδέουν άρρηκτοι δεσμοί φιλίας και αλληλεγγύης  και τους εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας , καθώς σε λίγες ημέρες την 20η Ιουλίου συμπληρώνονται 47 χρόνια από την «μαύρη επέτειο» της εισβολής στην Κύπρο.


Πηγή

The post Συνάντηση του Δημάρχου Ρόδου με τον Πρόεδρο των Κατεχόμενων Κοινοτήτων της Κύπρου και τα μέλη του Συμβουλίου τους appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Επιστρέφει το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου

Next Article

Ολοκληρώθηκε οδικό έργο στη Λάρισα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι παρεμβάσεις για την ενίσχυση…