Συνεχίζονται οι δράσεις από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά και το Σαββατοκύριακο 12 -13 Ιουνίου

Share:

Συνεχίζονται και το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Ιουνίου, οι δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις για παιδιά στο πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά από τον «Ασκληπιό», το νέο Κινητό Πολυϊατρείο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο «Ασκληπιός» στελεχώνεται από εθελοντές γιατρούς και προσωπικό του Οργανισμού και η δράση διοργανώνεται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Δήμο Παύλου Μελά, τη Δομή Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας Δήμου Παύλου Μελά «Παιδική Ομπρέλα», τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

09 – 13 Ιουνίου: Δράση δωρεάν προληπτικής ιατρικής για παιδιά.

12 – 13 Ιουνίου: Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

12 – 13 Ιουνίου: Καλοκαιρινό bazaar και δημιουργική απασχόληση για παιδιά.

Δεδομένων των επιδημιολογικών συνθηκών, θα λαμβάνονται στο ακέραιο όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, ασφάλειας και υγιεινής.

Σας περιμένουμε όλους για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με Χαμόγελο και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει ο Οργανισμός και έχουν την ανάγκη μας.


Πηγή

The post Συνεχίζονται οι δράσεις από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά και το Σαββατοκύριακο 12 -13 Ιουνίου appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Η παγκόσμια παραγωγή πλαστικού μειώθηκε για πρώτη φορά μετά το 2008

Next Article

Εγκρίθηκαν δύο νέες 5άστερες ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Κρήτη

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Δύο νέες επενδύσεις για ανακαινίσεις 5άστερων ξενοδοχείων σε Χανιά και…