Τα παιχνίδια δύο φαλαινών με σέρφερ στην Αργεντινή

Share:

Ένα drone κατέγραψε τη στιγμή που δύο φάλαινες, σε παιγνιώδη διάθεση, πλησίασαν μια σέρφερ, περνώντας λίγο από το χρόνο τους μαζί της, ανοιχτά των ακτών του Πουέρτο Μαντρίν της Αργεντινής.

«Ήταν μια υπέροχη στιγμή. Δεν ένιωσα φόβο. Ήταν ήσυχες και φιλικές. Ήταν σαν να ήρθαν για επίσκεψη», περιγράφει η σέρφερ Analia Giorgetti που είχε ανοιχτεί για SUP με φίλη της για τα γενέθλιά της.

«Ήταν από κάτω μου κι έκαναν σαν δύο περίεργα παιδιά. Έπειτα, ξαφνικά η μία από αυτές με άγγιξε. Είπα στη φίλη μου ‘Λούτσε, κοίτα, η φάλαινα με άγγιξε’. Μετά παρατηρήσαμε πως ένα drone μάς κατέγραφε», λέει η ίδια.

«Ήταν μια μαγική στιγμή, ένα προνόμιο. Ήταν σαν να με αναζητούσαν. Ήρθε και άγγιξε τη σανίδα και ήταν φανταστικό. (…) Τι όμορφο δώρο για τα γενέθλιά μου!» σημείωσε η σέρφερ.

Η τυχερή εορτάζουσα, πάντως, παραδέχεται πως η εμπειρία ήταν τόσο έντονη ώστε η αδρεναλίνη της ήταν στα ύψη ως τις 10 το βράδυ.

διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα υπέροχο κόσμημα «ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» σας περιμένει!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

The post Τα παιχνίδια δύο φαλαινών με σέρφερ στην Αργεντινή appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ράλι Ακρόπολις 2021. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Next Article

Ορισμός Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων συμβούλων Δήμου Μαραθώνος

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό τόπο ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι αποφάσεις του Δημάρχου Μαραθώνος…