Το μήνυμα της Δημάρχου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Share:

“Το περιβάλλον είναι η ίδια η ζωή.
Η ανάγκη για την προστασία του, είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Το μέλλον της ανθρωπότητας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτό. Είμαστε μέρος του, και είμαστε απόλυτα εξαρτώμενοι από την ευημερία του.

Η πρόκληση να αναχαιτίσουμε την επαπειλούμενη οικολογική καταστροφή, φέρνει όλους μας, και τον καθένα ξεχωριστά, ενώπιον των ευθυνών μας.

Απαιτείται η κοινή και συντονισμένη προσπάθεια, αν θέλουμε να διατηρήσουμε και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ένα βιώσιμο περιβάλλον.
Ο τόπος μας, διαθέτει ένα πανέμορφο και πολύ σημαντικό φυσικό πλούτο.

Ο Αμβρακικός κόλπος, ο Άραχθος ποταμός, η λίμνη, ο κάμπος μας και τα βουνά μας, με την μοναδική τους πανίδα και χλωρίδα, είναι η “καρδιά” ενός ζωντανού οργανισμού που πρέπει να συνεχίσουμε να προστατεύουμε.

Ας ενστερνιστούμε ο καθένας χωριστά την μεγάλη ευθύνη που έχουμε απέναντι στη φύση, κι ας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την προστατεύσουμε αυτό το “θησαυρό”.
Εγώ προσωπικά, όπως και οι συνεργάτες μου, διαβεβαιώνουμε τους δημότες μας, ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος τον αγώνα μας, για την προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος.”

Η Δήμαρχος
Ροζίνα Βαβέτση

______________________________________________


Πηγή
Author:

The post Το μήνυμα της Δημάρχου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος appeared first on Aftodioikisi Online.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Ανακατασκευάζεται η πίστα του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών

Next Article

Επίδομα αεροθεραπείας 2021 σε συνταξιούχους του Δημοσίου και του e-ΕΦΚΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Από τη συναυλία της επανόδου των Hole το 2012, η…